Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun Suomi


 
Koti > Palvelut > Aesculap Academy

Aesculap Academy

The pillars of learning – horizons of knowledge

Vuodesta 1995 B. Braun –konsernin alla toiminut Aesculap Academy on maailmanlaajuisesti arvostettu ja johtava koulutusorganisaatio lääketieteen alalla. Uudet innovaatiot, hoitomuotojen kehitys, tiukentuvat laatuvaatimukset sekä ennen kaikkea halu täydentää omaa tietotaitoa on lisännyt jatkokoulutuksen kysyntää.

Aesculap Academyn laadultaan ensiluokkaiset kurssit on suunniteltu vastaamaan näitä vaativia tarpeita ja sen laaja kurssivalikoima pitää sisällään muun muassa hands-on workshop:eja, johdon seminaareja sekä kansainvälisiä symposiumeja. Aesculap Academy tekee läheistä yhteistyötä muun muassa kansallisten ja kansainvälisten lääketieteellisten organisaatioiden, sairaaloiden ja ammatillisten yhdistysten kanssa. Lisäksi Aesculap Academyn oma Scientific Advisory Board vastaa kurssin sisällöstä ja sille asetetuista kansainvälisistä laatustandardeista.

Tutustu kurssitarjontaamme Suomessa sekä ulkomailla oheisesta linkistä
http://www.aesculap-academy.fi

Aesculap Academyn pääpaikka, Aesculapium, sijaitsee Tuttlingenissa, Saksassa. Lisäksi historiallinen Langenbeck-Virchow-Haus Berliinissä sekä uusin koulutuskeskus Bochumissa tarjoavat myös ensiluokkaiset koulutustilat akatemian kursseja varten. Ympäri maailman Aesculap Academy toimii 40 maassa.

Aesculapium, Tuttlingen

Langenbeck-Virchow-Haus

Aesculap Akademie, Bochum

The Helsinki Live Demonstration Course in Operative Microneurosurgery

Mikroneurokirurgian huippukurssi Helsingissä lisää