Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun Suomi


 
Koti > Palvelut > B. Braun Apps

B. Braun Apps

Aesculap® Caiman®:

iTunes preview and Free Download

http://www.caiman-aesculap.com

Caiman-instrumenttien patentoitu, edistyksellinen bipolaarinen suonen/kudoksen sulku- ja leikkausteknologia mahdollistavat kudoksen tasaisen puristuksen ja estävät kudosta liukumasta. Nämä ominaisuudet tarjoavat suonen/kudoksen erinomaisen sulun ja kärkiosien vaivattoman asettelun.

Caiman on tarkoitettu käytettäväksi laparoskopiassa ja avokirurgiassa yleisenä suonen/kudoksen sulkuinstrumenttina yleiskirurgisissa, gynekologisissa, urologisissa ja torakaalisissa toimenpiteissä. Instrumenttia hyödynnetään hysterektomiassa, kolektomiassa, gastrektomiassa ja monessa muussa…

Aesculap® DS Appendectomy-Clip:

iTunes preview and Free Download

www.endoscopy-catalog.com

DS-appendektomiaklipsi tarjoaa uuden ja innovatiivisen vaihtoehdon laparoskooppisiin appendektomioihin.

DS-klipsi on yhtä luotettava kuin nykyiset käytössä olevat hoitovaihtoehdot, mutta se on huomattavasti kustannustehokkaampi ja yksinkertaisempi käyttää.

Abdominal Wall Health:

iTunes preview and Free Download

www.abdominalwallhealth.com


Euroopassa ja Yhdysvalloissa tehdään vuosittain noin 10 000 000 kirurgista toimenpidettä, joissa tehdään samanaikaisesti sekä gastro- että herniakirurgiaa.

Lääketiede kiinnittää yhä enemmän huomiota haasteisiin, joita esiintyy näiden toimenpiteiden yhteydessä. Meidän päämäärämme B. Braunilla ei ole vain korjata vatsan seinämää vaan myös taata sen toiminnallisuus ja terveys potilailla mini-invasiivista tekniikkaa hyödyntäen.

B. Braun on erittäin sitoutunut tieteellisen yhteisön toimintaan - haluamme edistää kliinistä tutkimusta gastrokirurgisissa toimenpiteissä esiintyvien komplikaatioiden ehkäisemiseksi.

It’s All about Prevention!

 

Helsinki Microneurosurgery Basics and Tricks:

iTunes preview and Free Download

Hernesniemi-Aesculap -yhteistyö

Tämä mikroneurokirurgian sovellus sisältää ”Helsinki Microneurosurgery Basic and Tricks” –kirjan, joka on ainutlaatuinen teos ’Hernesniemen neurokirurgian koulusta’. Kirjoittajina ovat Martin Lehecka, Aki Laakso ja Juha Hernesniemi; esittely ja alkusanat Dr. Robert Spetzler. Tämä sovellus sisältää useita leikkausvideoita ja kuvia, joihin viitataan painetussa kirjassa sekä kiinnostavan linkin Hernesniemi-Aesculap –yhteistyöhön.

Haavan sulku:

iTunes preview and Free Download

www.sutures-bbraun.com

B. Braunin johtava asema kirurgian alalla perustuu korkealaatuisiin tuotteisiimme. B. Braun on valmistanut ja myynyt ommelaineita sekä muita haavansulkutuotteita jo vuodesta 1908. B. Braunin tuotevalikoimasta löydät muun muassa markkinoiden laajimman resorboituvien monofilamenttilankojen valikoiman, erikoisommelainesetit kuin myös herniaverkot ja hemostaatit. Sovellus esittelee kattavasti kaikki haavan sulkuun tarkoitetut tuotteemme.

Aesculap® kirurgiset instrumentit:

iTunes preview and Free Download

www.surgical-instruments.info

Aesculap on tunnettu monipuolisena yrityksenä, joka yhdistää järkevällä ja taloudellisella tavalla korkealaatuiset tuotteet ja toiminnalliset palvelut. Aesculap on luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani sairaaloiden monissa kirurgisissa toimenpiteissä. Aesculap on myös paljon enemmän kuin pelkkä huippuinstrumenttien toimittaja. Se on yhteistyökumppani, joka kuuntelee, edistää uusia ideoita, ymmärtää asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia sekä täyttää nämä tarpeet laadukkaasti.
Sovelluksen latauksen jälkeen voit vapaasti valita kappaleita. Tarkempi tutustuminen Aesculapin kirurgisten instrumenttien sovellukseen vaatii rekisteröitymisen.

Aesculap® sydän- ja verisuonikirurgian instrumentit:

iTunes preview and Free Download

www.cardiacsurgery-aesculap.com

Huipputason sydän- ja thoraxkirurgia vaatii taitoa, asiantuntemusta ja kirurgisen teknologian parhaimmat tuotteet. Aesculap tarjoaa laajan valikoiman korkealuokkaisia, innovatiivisia tuotteita, jotka on erityisesti tarkoitettu sydän- ja thoraxkirurgiaan. Aesculapin avokirurgian ja tähystyskirurgian instrumentit tarjoavat erinomaisen toimivuuden, mukavuuden ja luotettavuuden, jotta kirurgi voi suoriutua erittäin vaativista ja pitkistä toimenpiteistä varmasti ja hallitusti.
Sovelluksen latauksen jälkeen voit vapaasti valita kappaleita. Tarkempi tutustuminen Aesculapin kirurgisten instrumenttien sovellukseen vaatii rekisteröitymisen.

Aesculap® neuroendoskopia:

iTunes preview and Free Download

www.aesculap-neuro.com

Tämä neuroendoskopian ja mini-invasiivisen neurokirurgian sovellus tarjoaa systemaattisen yhteenvedon mini-invasiivisistä menetelmistä. Sovellus sisältää kolme tieteellistä käsikirjaa intraventrikulaarisesta, endoskopia-avusteisesta sekä transnasaalisesta leikkaustekniikasta. Kirjoittajina ovat kansainvälisesti tunnetut neurokirurgit Prof. R. Reisch ja Dr. M. Souweidane.

NuTRIscreen:

iTunes preview

Noin 30 % kaikista sairaalapotilaista on aliravittuja. Monet potilaista ovat aliravittuja jo sairaalaan tullessaan, mutta suurimmalle osalle näistä potilaista aliravitsemustila kehittyy heidän sairaalassaoloaikanaan. Vaikka aliravitsemus on yleistä kroonisesti sairailla potilailla niin usein sen hoito kuitenkin laiminlyödään. Yksinkertainen riskiryhmien seulonta ja systemaattinen ravitsemushoito voi kuitenkin estää aliravitsemustilan.

NuTRIscreen –sovellus sisältää ESPEN:in (European Society of Parenteral and Enteral Nutrition) suosituksen mukaiset työkalut seulontaa varten. Sovellus sisältää myös lyhyen ohjekirjan – Aikuisen potilaan kliininen ravitsemus: Tämä on erittäin käytännöllinen opas huolehdittaessa potilaiden riittävästä ravitsemuksesta. Lisää tietoa löytyy ravitsemussivustoltamme osoitteessa www.nutrition-partner.com.

Nutrition with Multi-Chamber-Bags -osiossa löytyy informaatiota B. Braunin monikammiopusseista, joita käytetään parenteraalisessa ravitsemuksessa. Kansallisten lakien mukaisesti vain lääketieteen ammattilaisilla (lääkärit ja farmaseuttinen henkilöstö) on oikeus tutustua tähän sisältöön. Päästäksesi tutustumaan tähän osioon tarvitset DocCheck –salasanan kirjautuessasi palveluun ensimmäistä kertaa.