Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun SuomiKoti > Tuotteet > Haavanhoito

Haavanhoito

Krooniset haavat aiheuttavat suuria ongelmia yhteiskunnalle. Ne johtavat potilaiden sosiaaliseen eristäytymiseen, työkyvyttömyyden pitkittymiseen ja yleiseen elämän laadun huonontumiseen. Välttääksemme näitä ongelmia on kattava haavanhoitokonsepti tärkeää. B. Braun tarjoaa koko haavahoitokonseptin puhdistuksesta haavan sidontaan. Prontosan- haavahuuhde ja geeli yhdessä Askina haavasidosten kanssa takaavat optimaalisen haavanhoidon niin kroonisille kuin akuuteille haavoille.

Haavapohjan valmistelu

Tärkein vaihe haavapohjan valmistelussa on haavan puhdistaminen, koska vain puhdas haava voi parantua. Nekroottinen kudos, fibriinikate, vieras esineet ja erilaiset mikrobit vaikuttavat negatiivisesti haavan paranemiseen, ja helposti pysäyttävät paranemisprosessin, joka johtaa kroonisten haavojen syntyyn. Koska vain puhdas haava voi parantua; systemaattinen puhdistus yhdistettynä optimaaliseen haavan sidontaan johtaa haavan paranemiseen.
lisää

Kostea Haavan hoito

Krooninen haava vaatii hoitoa joka on potilaskeskeistä, kustannustehokasta ja näyttöön perustuvaa. Kostea haavan hoito tarjoaa mahdollisimman luonnolliset paranemisolosuhteet haavalle. B. Braun on kehittänyt haavanhoito tuotteet jotka tukevat kudoksen vaikeaa paranemisprosessia. Eri teknologioiden ansiosta Askina® tuoteperheestä voit löytää sidoksen jokaiseen haavan paranemisen eri vaiheeseen. B. Braunin ionisessa muodossa olevaa hopeaa sisältävät alginaattihaavasidokset tarjoavat terapeuttisia tuotteita jotka vähentävät bakteerien määrää haavassa, ja näin edistävät haavan paranemista ja samalla poistaen pahaa hajua.
lisää

Sidokset haavan peittämiseen

B. Braun tarjoaa myös korkealaatuisia sidoksia perinteiseen haavansidontaan, mm. steriilejä tai ei-steriilejä haavasidoksia leikkauksen jälkeiseen hoitoon, I.V. kanyylin teippejä, ihonsulkuteippejä ja muita haavanpeitto ja sitomistarvikkeita.
lisää

Askina Calgitrol® Pasta

Hopea-alginaattipasta infektion hoitoon

lisää

Prontosan

Tehokasta haavanhoitoa biofilmiä vastaan.

lisää