Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun SuomiKoti > Tuotteet > Avanteenhoito

Avanteenhoito

Täydellinen sidonta avanneleikatun tarpeisiin. B.Braunin avanteenhoidon tutkimuksen tavoitteena on kehittää tuotteita jotka parantavat käyttäjien elämänlaatua. Korkealaatuisen teknologian avulla voimme antaa käyttäjille optimaalisen ihonsuojan, joka takaa turvallisen ja varman sidonnan. Takaamme huomaamattoman, hiljaisen ja pehmeän sidoksen. Sidos antaa käyttäjälle itsenäisyyden tunteen avanteen hoidosta ja mahdollisuuden pitää avanne huomaamattomana. Lisäksi tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, eikä oppimiseen tarvitse monimutkaista koulutusta. Näin myös säästämme sairaalahenkilökunnan aikaa potilaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimiseen, kustannustehokkuudesta tinkimättä. B.Braun avannetuote sarja on kehitetty yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten kanssa.

Yksiosainen sidos

Yksiosaisessa sidoksessa pohjalevy ja pussi ovat kiinni toisissaan, ja näin sidosta vaihdettaessa vaihdetaan aina koko sidos. Yksiosaista sidosta käytetään eniten silloin kun halutaan helppoutta avanteen hoitoon.
lisää

Kaksiosainen sidos

Kaksiosaisessa sidoksessa pohjalevy ja sidos ovat erilliset, niin että pohjalevy kiinnitetään ihoon ja pussi kiinnitetään levyyn helposti ohjatun avainmekanismin avulla
lisää