Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun SuomiKoti > Tuotteet > Nestehoito

Nestehoito

B. Braun tarjoaa tarvikkeet turvallisen nestehoidon toteuttamiseen. Infuusionesteistä suonikanyyliin-kaikki komponentit on suunniteltu täydentämään toisiaan. Yhdessä nämä mahdollistavat turvallisen nestehoidon.

Infuusio- ja injektionesteet

Erilaiset infuusio- ja injektionesteet ovat vakiinnuttaneet asemansa osana kliinistä hoitorutiinia. B. Braun tarjoaa kattavan valikoiman erilaisiin käyttötarkoituksiin. Nesteet toimitetaan perinteisissä lasipulloissa, infuusiopusseissa tai viimeisintä teknologiaa edustavissa Ecoflac® plus-, Ecobag®- ja Mini-Plasco®-pakkauksissa.
lisää

Nesteensiirtolaitteet

Laskimonsisäisesti toteutettu hoito muodostaa erittäin tärkeän osan potilaan kokonaishoidosta, ja se käsittää sekä parenteraalisen ravitsemuksen, nestehoidon ja lääkkeiden annon, että transfuusiohoidot, joissa tarvittavat valmisteet annostellaan suoraan laskimoon. Tänä päivänä laskimonsisäisten hoitojen anto ei enää rajoitu sairaalaympäristöön, vaan niitä on pystyttävä toteuttamaan myös muualla, kuten esim. potilaan kotona. Laskimonsisäistä hoitoa voidaan antaa useiden erilaisten, asiakkaan tarpeisiin mukautettujen perus- ja vaativampaan käyttöön tarkoitettujen nesteensiirtolaitteiden kautta. Valikoimaamme kuuluvat nesteenantoon tarvittavat välineet aina perusnesteensiirtolaitteesta hyvinkin edistyneisiin ratkaisuihin saakka.
lisää

Laskimopunktiot ja injektiot

B. Braunin valikoimaan kuuluvat kaikki laskimoyhteyden avaamiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet, kuten perifeeriset laskimokanyylit, keskuslaskimokatetrit ja siipineulat.
lisää

Lääkelisäykset

On olemassa monia tapoja käyttövalmiin lääkeinfuusion valmistamiseksi. B. Braun tarjoaa myös kattavan valikoiman tuotteita tähän tarkoitukseen, aina ohuesta suodatinneulasta Chemo Mini-Spike -lääkkeenottokanyyliin. Yhdessä kaikki tarjoamamme tarvikkeet muodostavat turvallisen kokonaisuuden, joka helpottaa lääkelisäysten tekoa ja tekee niiden toteuttamisesta entistä taloudellisemman ja turvallisemman.
lisää

Lisätarvikkeet nesteen- ja verensiirtoon

Suljettavissa olevia monitiehanoja kääntämällä käyttäjä voi muuttaa liuosten virtaussuuntaa tai pysäyttää tiettyjen liuosten annon kokonaan, ja voi näin hallinnoida potilaan saamien nesteiden ja lääkeliuosten määriä. Lisäksi monitiehanoja voidaan käyttää lääkelisäysten antoa sekä verinäytteiden ottoa varten. Yhden tai useamman eri infuusion tai nestemuotoisen lääkkeen voi antaa rinnakkain ja samanaikaisesti infuusiolaitteistojen naaraspuolisten liittimien kautta.
lisää

Automaattinen infuusiojärjestelmä

Perfusor® ja Infusomat® Space ovat pienimmät, kevyimmät ja turvallisimmat olemassaolevat infuusiolaitteet. Yhteensopivuus ja verkkosovellukset kuuluvat luonnollisena osana Space järjestelmään, samoin kuin mahdollisuus luoda lääkekohtaisia infuusioprofiileita sekä kummankin pumpun TCI ja PCA laajennettavuus.
lisää

Turvallista nestehoitoa

Ensimmäinen vaihtoehto turvalliseen nestehoitoon

lisää

B. Braunin automaattinen infuusiojärjestelmä

www.space.bbraun.com

lisää