Koti   |  Yhteystiedot   |  Toimipisteet
B. Braun SuomiKoti > Tuotteet > Muut tuotteet

Muut tuotteet

Hammashoito

Nykylääketiede ja kehittyneempi teknologia mahdollistavat entistä täsmällisemmät toimenpiteet.
lisää

Gastroenterologia

Enteraalisella ruokinnalla tarkoitetaan ravintoaineiden ja suun kautta annettavien ravintolisien antoa suoraan ruoansulatuskanavaan. Tällainen enteraalinen ruokinta toteutetaan useimmiten nenä-mahaletkun tai perkutaanisen, endoskooppisesti asetetun maha-avanne-tyhjäsuoliruokintaletkun kautta. Muita enenevässä määrin käytettäviä menetelmiä ovat nenä-tyhjäsuoliletkun tai tyhjäsuoliavanteen kautta tapahtuva ravinnon anto, mitkä saattavat olla ainoat käytettävissä olevat reitit, jos ravintoa ei voida antaa mahalaukun kautta.
lisää

Huuhtelunesteet

Huuhtelunesteet soveltuvat moniin tarkoituksiin sairaalassa. Huuhtelunesteiden käytössä voidaan erottaa seuraavat pääkäyttöaiheet, jotka kaikki asettavat omat vaatimuksensa sekä käytetylle huuhtelunesteelle että -säiliölle.
lisää

Pleurapunktiot ja dreneeraukset

Ilman ja/tai nesteen kertyminen keuhkopussiin, sydänpussin tai vatsan alueelle voivat aiheuttaa henkeä uhkaavia hengitysvaikeuksia ja sydämen toimintahäiriöitä. Jokaisen ensiapuhoidon tavoitteena on siksi kaiken mahdollisen ylimääräisen nesteen ja ilman täydellinen poisto. B. Braun on kehittänyt erityisen, pienen halkaisijan omaavan PUR-katetrin, jonka avulla turvallisen dreenauksen ja tarvittaessa myös viskeraalisten onteloiden huuhtelun voi suorittaa negatiivisen paineen avulla ilman minkäänlaisten muiden leikkaustarvikkeiden käyttöä. PUR-katetria käytetään yhdessä takaiskuventtiilillisen kolmitiehanan avulla. B. Braunin Pleuracan®-katetrista tuli puolestaan heti markkinoille tultuaan laajalti käytetty apuväline rintakehän alueen dreneerauksissa, myös lapsipotilailla. Edellä mainittujen tarvikkeiden lisäksi B. Braunilla on myös tarjolla Pleurofix®-tarvikkeet lyhytaikaista paineen poistoa ja keuhkopussinontelon dreenausta varten.
lisää

Imut ja dreenit

Ylimääräisten nesteiden poistoon elimistöstä.
lisää