Endo-SPONGE® – ainutlaatuinen hoitomenetelmä

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Endo-SPONGE® – ainutlaatuinen hoitomenetelmä

Rektumin alaosan anastomoosivuodoissa jo yli 10 vuotta.

B. Braunin Endo-SPONGE® -imuhoitomenetelmä on ainoa laatuaan maailmassa. Saksalaiset lääkärit kehittivät tuotteen vuonna 2006, ja tuote on hyvin löytänyt paikkansa rektumin alaosan anastomoosivuodon hoidossa. Kolorektaalitoimenpiteissä, esimerkiksi peräsuolisyövän leikkauksissa, epäterve osa suolesta poistetaan ja suolen terveet päät ommellaan yhteen. Leikkausten jälkeisissä komplikaatiotapauksissa sauma voi jostain syystä pettää ja ulostemassa päästä valumaan ekstraperitoneaalisesti pikku lantion alueelle, mikä aiheuttaa paikallisen tulehdusreaktion.

Endo-SPONGE® -sienellä tehtävä imuhoito on potilaalle helpompi, turvallisempi ja miellyttävämpi hoitomenetelmä. Huokoinen, vaahtomuovista tehty sieni asennetaan tulehdusreaktion aiheuttamaan onkaloon väliaikaisesti. Muutaman päivän kestävän imuhoidon avulla tulehdusreaktio ja sen aiheuttama kudosvaurio saadaan hoidettua.

Näin voidaan useimmissa tapauksissa välttää mahdollinen uusintaleikkaus tai avanteen asennus, mikä säästää tämän ikävän komplikaation aiheuttamia hoitokustannuksia huomattavasti.

B. Braun kouluttaa lääkäreitä ympäri maailmaa käyttämään Endo-SPONGE® -imuhoitojärjestelmää ja tuote on otettu hyvin vastaan helppokäyttöisenä mini-invasiivisena hoitomenetelmänä. Lisätietoja Endo-SPONGE® -imuhoitomenetelmästä saat edustajiltamme.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki