Eroon arvista

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Eroon arvista

Askina® Scar Repair pystyy häivyttämään arpikudosta.

Jokaisella ihmisellä on arpia jossain päin kehoaan. Ne voivat ärsyttää ulkonäöllisesti tai fyysisestikin vaikkapa ihon kireyden ja kutinan vuoksi. Monet ovat tottuneet ajattelemaan, että arvet vähintäänkin näkyvät ihossa ikuisesti.

Sen ei kuitenkaan tarvitse enää olla niin. B. Braunin Askina® Scar Repair -arpisidos häivyttää arpia, tasoittaa ihoa ja parantaa sen elastisuutta. Scar Repair myös ennaltaehkäisee arpikudoksen syntymistä, kun käyttö aloitetaan pian haavan umpeutumisen jälkeen. Se on tärkeää, sillä puolelle potilaista kehittyy leikkaushaavaan epänormaali arpi.

Scar Repair on tehokas, sillä sen avulla voidaan hoitaa leikkaushaavoja esimerkiksi keisarinleikkauksen jälkeen, traumatologisia haavoja sekä palovammojen aiheuttamaa arven liikakasvua.

Silikonista valmistettu arpisidos on ohut, itsekiinnittyvä ja uudelleenkäytettävä. Vaikutus perustuu sidoksen okklusiiviseen rakenteeseen, joka säilyttää iholla optimaalisen kosteuden. Kosteus edesauttaa ihokudoksen uudelleenmuotoutumista sekä estää arpikudoksen liikakasvua. Askina® Scar Repair on kehitetty hypertrofisten ja liikakasvuisten arpien hoitoon. Hypertrofisten arpien suurin ikäriskiryhmä ovat lapset ja nuoret, sillä heillä kollageenintuotanto on myöhempiä vuosia runsaampaa.

Silikonisidos on tutkitusti markkinoiden tehokkain ei-invasiivinen arpihoitomuoto.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki