Sharing Expertise

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

#wearebusy because our customers are

Koronaviruspandemia vaatii kaikkia terveydenhuoltojärjestelmän sisällä ja sen ulkopuolella osallistumaan jakamalla asiantuntemusta ja työskentelemään yhdessä. Sitä me teemme. Olkaamme siis kaikki kiireisiä siinä, missä olemme hyviä - taistelemaan virusta vastaan ja madaltamaan käyrää #FlattenTheCurve.

Seuraa päivityksiä aiheeseen liittyen kansainvälisillä LinkedIn -sivuillamme.

OLEMME KIIREISIÄ - MADALTAMAAN KÄYRÄÄ #FlattenTheCurve

Kyllä, #wearebusy - koska myös asiakkaamme ovat kiireisiä suojelemaan ja edistämään ihmisten terveyttä ympäri maailman. Koronaviruspandemia vaatii meiltä oikeita toimenpiteitä toimittaaksemme jatkuvasti elämää säästäviä laitteita, kun taas asiakkaamme taistelevat eturintamassa terveyden puolesta. Olkaamme kaikki kiireisiä: #FlattenTheCurve.

OLEMME KIIREISIÄ - VALMISTAMAAN

Kyllä, #wearebusy - koska myös asiakkaamme ovat: Lääkinnällisten laitteiden tuotannolla on tärkeä prioriteetti etenkin nyt koronaviruspandemiassa. Työskentelemme ympäri vuorokauden varmistaaksemme jatkuvan toimituksen tuotteillemme. Kiitos kaikille kollegoille tuesta sekä yhteistyökumppaneillemme ja toimittajillemme. Tarvitsemme kaikkia ihmisiä suojelemaan ja edistämään ihmisten terveyttä ympäri maailman.

Valmistamme ratkaisuja nestehoitoon 24/7

Thore Heinemann on yksi Saksan pääkonttorissa työskentelevistä tuotepäälliköistämme. Hän voisi työskennellä kotitoimistossaan markkinointisuunnitelmien parissa juuri nyt. Sen sijaan hän vaihtoi toimistopöydän kokoonpanolinjan myöhäisvuoroon, jossa valmistetaan Infusomat®- ja Perfusor® compact plus -infuusiopumppuja. "Tulen kotiin keskiyöllä työvuoroni jälkeen ja lapseni herättävät minut aikaisin heti aamulla, jonka jälkeen vaimoni lähtee töihin. Olen ylpeä voidessani tehdä jotain arvokasta COVID-19-pandemian aikana." Thore mainitsee. Hänen ja monien muiden kollegoiden tuki on erittäin tärkeää, jotta pystymme vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään koronaviruspandemian vuoksi. Kiitos kaikille kollegoille ympäri maailmaa tuestanne.

Lisäämme tehoja infektioiden ehkäisyyn

Sempachissa, Sveitsissä sijaitsee Center of Excellence Infection Control -osaamiskeskuksemme. Paikan henkilökunnalle tämä tarkoittaa sitä, että kun muut ovat nyt kotona, heidän on jatkettava tärkeiden terveydenhuollon tuotteiden, kuten käsien, pintojen ja instrumenttien desinfiointiaineiden, tuotantoa. Haluamme huomioida joukkueemme kaikkialla maailmassa ja kiitämme heitä heidän panoksestaan. Pysy kotona, jotta he voivat työskennellä. 

OLEMME KIIREISIÄ - AUTTAMAAN

Ympäri maailmaa terveydenhuollon työntekijät tekevät nyt kaikkensa auttaakseen potilaita. Professori Luca Lorini on teho-osaston johtaja Bergamossa, Italiassa. Hän jakaa ainutlaatuisia kokemuksiaan koronaviruspandemian aikana. Ihailemme hänen ja monien muiden terveydenhuollon työntekijöiden omistautumista ja rakastamme hänen positiivisuuttaan: "Mutta onneksi on positiivisia hetkiä, joihin keskittyä: Potilaat, jotka toipuvat koronaviruksesta". Kiitos professori Lorinille sekä koko hoitohenkilökunnalle ympäri maailmaa heidän suuresta tuestaan!

Katse positiiviseen: viruksesta toipuvat potilaat

”Kun hiljattain menin kotiin myöhään yhtenä yönä, ajattelin pandemian negatiivisia mutta myös positiivisia hetkiä. Negatiivista on se, mitä näemme päivittäin: tartunnan saaneet ihmiset kuolevat, kuorma-autot, jotka kuljettavat kuolleiden arkkuja sekä tapa, jolla ihmiset kuolevat - ilman rakkaidensa läsnäoloa. Mutta onneksi on myös myönteisiä hetkiä: Potilaat, jotka toipuvat koronaviruksesta”
Prof. Luca Lorini