Tervetuloa uuteen toimistoomme!

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tervetuloa uuteen toimistoomme!

Suomen B. Braunin toimisto muutti kevään aikana uuteen osoitteeseen.

B. Braun Suomen arjessa on tapahtunut tänä keväänä suuri sisäinen mullistus, sillä yhtiön toimisto muutti uusiin toimitiloihin. Aiemmat hyvin palvelleet tilat sijaitsivat Helsingin Munkkivuoressa osoitteessa Huopalahdentie 24. Uuden uutukainen toimisto puolestaan on pääkaupungin Pitäjänmäessä osoitteessa Karvaamokuja 2b.

Uusien toimistotilojen pääfilosofia ovat huippumodernin työtilasuunnittelun mukaisesti monitoimitilat, joissa kaikkien työntekijöiden työpisteet sijaitsevat. Toimisto on suunniteltu ja remontoitu nimenomaisesti B. Braunin tarpeiden mukaan.

– B. Braun Suomen uusi toimisto on konsernimme ehdottomasti modernein toimisto Pohjoismaissa. Erityisen hyvin on huomioitu tilojen käyttö eri työtehtäviin. Sisustusjärjestelyt ovat B. Braunin oman ja suomalaisen arkkitehdin yhdessä suunnittelemat – konsernimme ohjeistusten mukaisesti. Muutto vie meidät sisäisissä järjestelyissämme uuteen aikaan ja raikkaat sekä erilaiset uudet tilat luovat jo itsessään lisää draivia. Ne myös lisäävät henkilöstön viihtyvyyttä, B. Braun Suomen toimitusjohtaja Voitto Pajulehto sanoo.