Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Ehkäise lääkitysvirheet kemoterapiassa

Lääkepallon käyttö yleistyy koulutusten myötä

Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

Antibioottikriisi Aika herätä!

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • B. Braun mukana SHHY:n Valtakunnallisilla Haavapäivillä 2020

  Haavapäivät järjestettiin 30. -31.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa ja päivien teemana oli "Vastuuna haavat". Torstaina keskusteltiin haavanhoidosta valtakunnallisesti ja perjantaina päästiin tutustumaan haavanhoitoon paikallisesti ja käytännönläheisesti.

  Lue lisää
 • 50-vuotias B. Braun Suomi - Kestävillä arvoilla tulevaisuuteen

  Menestystarina. Sellainen on Saksasta Melsungenista kotoisin olevan B. Braunin 50-vuotinen taival Suomessa.

  Lue lisää
 • Näyttelyt 2020

  Täältä löydät kaikki ajankohtaiset näyttelyt ja tapahtumat, joissa B. Braun Medical Oy on mukana vuonna 2020. Listaa päivitetään säännöllisesti.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua!

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme Hyvää Joulua! Lahjoitamme joulutervehdyksiin tarkoitetut varat keskitetysti suomalaiselle terveydenhuollolle. Lahjoitamme tänä vuonna Infusomat® Space -infuusioautomaatteja sekä Perfusor® Space -ruiskupumppuja keskussairaaloiden lastenosastoille.

  Lue lisää
 • Enemmän aikaa hoitotyöhön

  Eksoten uusi hoitokeskus ja munuaisyksikkö on avattu Etelä-Karjalan keskussairaalaan syyskuun alussa. Se palvelee yhdeksän kunnan asukkaita noin sadan kilometrin säteellä Lappeenrannasta. Dialyysiyksikössä käyvät välillä hoidossa myös Saimaan rannoilla lomailevat mökkiläiset. Eksotelle on asennettu Pohjoismaiden ensimmäinen ECOMix Revolution -laitteisto, joka valmistaa hemodialyysikonsentraatin täysin automaattisesti kuivajauheesta. Kerralla valmistuu jopa kuukauden annos. Keskitetty jakelujärjestelmä kuljettaa valmiin konsentraatin kaikkiin yksikön dialyysilaitteisiin, joten hoitajien ei tarvitse enää kantaa nestepusseja tai -kanisterereita. Aikaa vapautuu varsinaiseen hoitotyöhön.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.