50-vuotias B. Braun Suomi

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

Elämä Avanteen kanssa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • B. Braun on tärkeä toimija Suomen huoltovarmuudessa

  B. Braun on mukana huoltovarmuudessa sekä lääkeaineiden että sairaalatarvikkeiden osalta.

  Lue lisää
 • COVID-19-potilailla on suurentunut riski painehaavoille

  Painehaavat vaikuttavat merkittävästi potilaan sairastuvuuteen, kuolleisuuteen sekä elämänlaatuun yleisesti.

  Lue lisää
 • MDR tulee, B. Braun on valmis

  Lääkinnällisten laitteiden sääntely muuttuu, kun EU:n uutta asetusta (MDR) aletaan soveltaa. Asetus tiukentaa lääkinnällisten laitteiden luokitusta, vaatimuksia ja jäljitettävyyttä. Muutoksen tavoitteena on parantaa potilasturvallisuutta sekä yhtenäistää EU-tason sääntelyä. Käynnissä oleva COVID-19-pandemia tuo oman haasteensa tilanteeseen. Lääkinnällisten laitteiden valmistajat ovat pyytäneet Euroopan komissiota siirtämään MDR:n soveltamisen aloitusta vuodella eteenpäin. B. Braun jatkaa muutokseen valmistautumista alkuperäisen aikataulun mukaan.

  Lue lisää
 • SQ.line®-sarjan ortopedisissä instrumenteissa on nyt ergonomiset käsikahvat

  AESCULAP® SQ.line® on uusi ortopedisten perusinstrumenttien sarja, johon kuuluu noin 200 erilaista kirurgista instrumenttia. Tuotekehitys perustuu mittavaan tutkimukseen, jolla B. Braun keräsi tietoa käyttäjien todellisista tarpeista ja haasteista. Muotoilussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja helppoon puhdistukseen, mikä keventää sekä kirurgien että välinehuollon arkea. SQ.line®-instrumenteille on myönnetty arvostetut Red Dot Design Award 2019- ja iF Design Award 2020 -muotoilupalkinnot.

  Lue lisää
 • Kainuun keskussairaalassa on hammasvälineiden keskitetty välinehuolto

  Hammashoidon välinehuolto yhtenäistettiin muutama vuosi sitten koko Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymässä. Hammashoitoloissa otettiin käyttöön B. Braunin kätevät kontainerit, jotka nopeuttavat välineiden pakkaamista ja joilla ne on helppo kuljettaa. Yhtenäistäminen palkittiin myös vuoden 2018 välinehuoltotekona.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.