Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Ekologisemmat leikkaussalit yhteisenä tavoitteena

Älä piilota arpia häivytä ne

Innovatiivinen lääkepallo ei edellytä stentin asettamista suoneen

Instrumentit Ajan tasalle

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Älä piilota arpia, häivytä ne

  Joka toisen leikkauspotilaan haavaan kehittyy epänormaali arpi. Arpikudoksen syntyä voi ennaltaehkäistä silikonisidoksella. Se on todistetusti tehokkain ei-invasiivinen hoitomuoto, joka tasoittaa myös vanhoja arpia. Arpien hoito vaikuttaa usein positiivisesti potilaan kehonkuvaan ja itsevarmuuteen.

  Lue lisää
 • Lääkeväärennökset kuriin

  Euroopan laajuinen lääkevarmennusjärjestelmä otettiin käyttöön 9.2.2019. Sillä pyritään estämään lääkeväärennösten pääsy lailliseen jakeluketjuun. Tämä parantaa potilasturvallisuutta ja auttaa tilanteissa, joissa lääkkeitä joudutaan vetämään pois markkinoilta.

  Lue lisää
 • Prontosan-sarjaan uudet haavojen puhdistustyynyt

  Haavapohjan valmisteluun käytettyä Prontosan-tuotesarjaa on täydennetty mikrokuituisilla Prontosan Debridement Pad -puhdistustyynyillä. Niillä haavan mekaaninen puhdistus onnistuu hellävaraisesti, ilman instrumentteja.

  Lue lisää
 • Väkäslangat ovat haavansulun uusi suunta

  Vaikka haavansulku on luonnollinen osa leikkaustoimenpidettä, siinä on aina omat haasteensa. Keskeisimpinä haasteina ovat haavan oikea sulkutekniikka sekä toimenpiteeseen valittava oikea ommelaine.

  Lue lisää
 • B. Braun isännöi SSHY:n vuotuista seminaaria

  Valtakunnallisilla välinehuollon esimiesten ja palveluohjaajien koulutuspäivillä tutustuttiin SAM-inventaarioanalyysiin.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.