#wearebusy

Terveydenhoidon ammattilainen Pidä huolta ihostasi

Kliininen ravitsemus koronapotilailla

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

Elämä Avanteen kanssa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Henkilökohtaista ohjausta mikroneurokirurgian hands-on-kurssilla

  Itä-Suomen Mikrokirurgiakeskukseen kuuluu yli 200 m2:n harjoitteluympäristö ja laboratorio Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Helmikuussa siellä järjestettiin Aesculap Academyn mikroneurokirurgian hands-on-peruskurssi, jolle osallistui 12 neurokirurgiaan erikoistuvaa nuorta lääkäriä. Intensiivikurssilla keskityttiin perustekniikoiden hiomiseen. Jokainen osallistuja sai henkilökohtaista ohjausta oman tekniikkansa parantamiseen. Suuri kysyntä paljasti, että käytännönläheiselle kurssille löytyy tarvetta.

  Lue lisää
 • Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

  Teknologian kehitys avaa uusia mahdollisuuksia myös leikkaussalissa. Vaihtoehdoksi optiselle mikroskoopille on kehitetty digitaalinen mikroskooppi, joka helpottaa leikkauksia monella tapaa. Huipputarkkaa kuvaa voi katsoa 3D-näytöltä selkä suorana. Se mahdollistaa kirurgille mukavamman työasennon. Kun koko leikkaussali näkee saman kuvan, kirurgin tarpeita voidaan ennakoida paremmin. Neurokirurgian lisäksi laite soveltuu esimerkiksi verisuoni-, korva- ja plastiikkakirurgian sekä ortopedian tarpeisiin.

  Lue lisää
 • B. Braunin uusi avannesivusto korostaa käyttäjien tarinoita

  Keskiöön nousevat nyt käyttäjien tarinat arjen iloista.

  Lue lisää
 • Tervetuloa uuteen toimistoomme!

  Suomen B. Braunin toimisto muutti kevään aikana uuteen osoitteeseen.

  Lue lisää
 • #wearebusy because our customers are

  Koronaviruspandemia vaatii kaikkia terveydenhuoltojärjestelmän sisällä ja sen ulkopuolella osallistumaan jakamalla asiantuntemusta ja työskentelemään yhdessä. Sitä me teemme. Olkaamme siis kaikki kiireisiä siinä, missä olemme hyviä - taistelemaan virusta vastaan ja madaltamaan käyrää #FlattenTheCurve.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.