50-vuotias B. Braun Suomi

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

Elämä Avanteen kanssa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Tevadaptor® kuuluu nyt B. Braunin tuotekatalogiin

  Tevadaptor® on korkealaatuinen suljettu järjestelmä (CSTD) nestemäisten lääkeaineiden laimentamiseen. Se on ollut Suomessakin käytössä jo usean vuoden ajan, mutta tuotteen edustus siirtyi B. Braunille joulukuussa 2019.

  Lue lisää
 • Henkilökohtaista ohjausta mikroneurokirurgian hands-on-kurssilla

  Itä-Suomen Mikrokirurgiakeskukseen kuuluu yli 200 m2:n harjoitteluympäristö ja laboratorio Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Helmikuussa siellä järjestettiin Aesculap Academyn mikroneurokirurgian hands-on-peruskurssi, jolle osallistui 12 neurokirurgiaan erikoistuvaa nuorta lääkäriä. Intensiivikurssilla keskityttiin perustekniikoiden hiomiseen. Jokainen osallistuja sai henkilökohtaista ohjausta oman tekniikkansa parantamiseen. Suuri kysyntä paljasti, että käytännönläheiselle kurssille löytyy tarvetta.

  Lue lisää
 • Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

  Teknologian kehitys avaa uusia mahdollisuuksia myös leikkaussalissa. Vaihtoehdoksi optiselle mikroskoopille on kehitetty digitaalinen mikroskooppi, joka helpottaa leikkauksia monella tapaa. Huipputarkkaa kuvaa voi katsoa 3D-näytöltä selkä suorana. Se mahdollistaa kirurgille mukavamman työasennon. Kun koko leikkaussali näkee saman kuvan, kirurgin tarpeita voidaan ennakoida paremmin. Neurokirurgian lisäksi laite soveltuu esimerkiksi verisuoni-, korva- ja plastiikkakirurgian sekä ortopedian tarpeisiin.

  Lue lisää
 • B. Braunin uusi avannesivusto korostaa käyttäjien tarinoita

  Keskiöön nousevat nyt käyttäjien tarinat arjen iloista.

  Lue lisää
 • Tervetuloa uuteen toimistoomme!

  Suomen B. Braunin toimisto muutti kevään aikana uuteen osoitteeseen.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.