Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Enemmän aikaa hoitotyöhön

Lääkepallon käyttö yleistyy koulutusten myötä

Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

Antibioottikriisi Aika herätä!

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • DCB only strategy in de novo lesions - leaving nothing behind

  B. Braun Medical Oy järjestää lounassatelliittisymposiumin Suomen Kardiologisen Seuran syyskokouksen yhteydessä 2.10.2019.

  Lue lisää
 • Ekologisemmat leikkaussalit yhteisenä tavoitteena

  Jätemäärän vähentäminen on otettu tavoitteeksi monessa sairaalassa. Ylimääräistä jätettä syntyy erityisesti leikkaussaleissa. Siksi tarviketoimittajia on pyydetty kiinnittämään huomiota tuotteiden ja instrumenttien ympäristövaikutuksiin. B. Braunilla kertakäyttöisyydelle on kehitetty vaihtoehtoja jo vuosikymmenien ajan. Ympäristövastuuta kannetaan kokonaisvaltaisesti läpi tuotantoprosessin.

  Lue lisää
 • Älä piilota arpia, häivytä ne

  Joka toisen leikkauspotilaan haavaan kehittyy epänormaali arpi. Arpikudoksen syntyä voi ennaltaehkäistä silikonisidoksella. Se on todistetusti tehokkain ei-invasiivinen hoitomuoto, joka tasoittaa myös vanhoja arpia. Arpien hoito vaikuttaa usein positiivisesti potilaan kehonkuvaan ja itsevarmuuteen.

  Lue lisää
 • Lääkeväärennökset kuriin

  Euroopan laajuinen lääkevarmennusjärjestelmä otettiin käyttöön 9.2.2019. Sillä pyritään estämään lääkeväärennösten pääsy lailliseen jakeluketjuun. Tämä parantaa potilasturvallisuutta ja auttaa tilanteissa, joissa lääkkeitä joudutaan vetämään pois markkinoilta.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.