B. Braun News

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

Etsi uutisia aiheesta
Ajanjaksosuodatin
Haku
 • B. Braun mukana SHHY:n Valtakunnallisilla Haavapäivillä 2020

  Haavapäivät järjestettiin 30. -31.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa ja päivien teemana oli "Vastuuna haavat". Torstaina keskusteltiin haavanhoidosta valtakunnallisesti ja perjantaina päästiin tutustumaan haavanhoitoon paikallisesti ja käytännönläheisesti.

  Lue lisää
 • 50-vuotias B. Braun Suomi - Kestävillä arvoilla tulevaisuuteen

  Menestystarina. Sellainen on Saksasta Melsungenista kotoisin olevan B. Braunin 50-vuotinen taival Suomessa.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua!

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme Hyvää Joulua! Lahjoitamme joulutervehdyksiin tarkoitetut varat keskitetysti suomalaiselle terveydenhuollolle. Lahjoitamme tänä vuonna Infusomat® Space -infuusioautomaatteja sekä Perfusor® Space -ruiskupumppuja keskussairaaloiden lastenosastoille.

  Lue lisää
 • Enemmän aikaa hoitotyöhön

  Eksoten uusi hoitokeskus ja munuaisyksikkö on avattu Etelä-Karjalan keskussairaalaan syyskuun alussa. Se palvelee yhdeksän kunnan asukkaita noin sadan kilometrin säteellä Lappeenrannasta. Dialyysiyksikössä käyvät välillä hoidossa myös Saimaan rannoilla lomailevat mökkiläiset. Eksotelle on asennettu Pohjoismaiden ensimmäinen ECOMix Revolution -laitteisto, joka valmistaa hemodialyysikonsentraatin täysin automaattisesti kuivajauheesta. Kerralla valmistuu jopa kuukauden annos. Keskitetty jakelujärjestelmä kuljettaa valmiin konsentraatin kaikkiin yksikön dialyysilaitteisiin, joten hoitajien ei tarvitse enää kantaa nestepusseja tai -kanisterereita. Aikaa vapautuu varsinaiseen hoitotyöhön.

  Lue lisää
 • Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

  B. Braun on pitkän linjan perheyritys, joka juhlii tänä vuonna 180-vuotista taivaltaan. Vuonna 1839 perustetun yrityksen toimintaperiaatteena on tehdä päätöksiä niin, että ne tuottavat arvoa pitkällä aikavälillä – joskus vasta seuraavalle sukupolvelle. Sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen vastuu mielletään B. Braunilla kestävän kasvun edellytyksiksi. Siksi ympäri maailmaa sijaitsevilla tuotantolaitoksilla pyritään tukemaan koko paikallisyhteisöä. Nopeiden voittojen sijaan tavoitellaan esimerkiksi työpaikkojen säilymistä, toimitusvarmuutta ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Ydinarvoihin sisältyy halu kantaa vastuuta asiakkaista, potilaista, työntekijöistä ja yhteiskunnasta.

  Lue lisää
 • Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

  Suomalaisten sairaaloiden välinehuollossa on yhä kehitettävää. Suunta on kuitenkin hyvä, sillä sairaaloilla on tarjolla monipuolisesti apua. Välinehuollon asiantuntijapalveluja hyödyntämällä on saavutettavissa konkreettisia säästöjä.

  Lue lisää
 • Lääkepallon käyttö yleistyy koulutusten myötä

  Lääkepallohoito kasvattaa suosiotaan sitä mukaa, kun kardiologeja koulutetaan sen käyttämiseen. Tuotteista kannattaa suosia mahdollisimman paljon tutkittua lääkepalloa.

  Lue lisää
 • B. Braunilta uusi antibakteerinen Novosyn® CHD -ommelaine

  Leikkausalueen infektiot ovat yleisin komplikaatio leikkauspotilailla. Ne pidentävät potilaan sairaalassa viettämää aikaa keskimäärin 7,5 päivää. B. Braun on kehittänyt aseptiikan tueksi uuden antibakteerisen ommelaineen, jonka vaikuttava aine on klooriheksidiinidiasetaatti. Se auttaa ennaltaehkäisemään bakteerien aiheuttaman biofilmin muodostumista haavassa ja vähentää osaltaan haavainfektion riskiä.

  Lue lisää
 • Puhtaat kädet voivat pelastaa ihmishenkiä!

  Käsihygienia on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä infektioiden ehkäisyssä. Tämän tärkeän viestin eteenpäin vieminen vaatii yhä edelleen jättimäistä sitoutumista ympäri maailman.

  Lue lisää
 • B. Braun turvallisuuden puolesta

  Joka minuutti viisi ihmistä kuolee jossain päin maailmaa turvallisen hoidon puutteen vuoksi.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.