Runsaasti erittävien avanteiden hallinta

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Runsaasti erittävien avanteiden vaikutus elämänlaatuun

Tiesitkö, että avanne voi päivän aikana erittää yli kaksi litraa ja vaatia useampia vaihtoja jopa yön aikana? Leikkauksen jälkeen monet potilaat joutuvat pärjäämään runsaasti erittävien avanteiden kanssa varsinkin ensimmäisen kolmen viikon aikana. Tällä voi olla merkittävä vaikutus unenlaatuun, sillä monet potilaat joutuvat heräämään yöllä useasti tyhjentämään pussia. Tällä voi olla myös vaikutus elämänlaatuun yleisesti, kun avanteen myötä potilas joutuu samanaikaisesti käymään läpi psykologisia, sosiaalisia ja fysiologisia muutoksi

Ratkaisumme runsaasti erittävien avanteiden hallintaan

Yllä mainittuihin haasteihin B. Braun on yhdessä avannehoitajien kanssa kehittänyt Flow Collector -tuotteen - 2L tyhjennettävä keräyspussi pitkällä letkulla runsaasti erittäville avanteille. 

Flow Collector -keräyspussin voi yhdistää alla listattuihin valikoimassamme oleviin tyhjennettäviin avannesidoksiin. Potilaan tyhjennettävään avannesidokseen yhdistettynä tämä 2L keräyspussi voi mahdollisesti auttaa runsaasti erittävien avanteiden omaavia potilaita nukkumaan yönsä paremmin vähentämällä herätyksiä.

 

B. Braunin tuotteet runsaasti erittävien avanteiden hallintaan

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla:
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki