Yksityisyydensuoja

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

1.  Tietosuoja

Tietosuoja on meille tärkeä ja otamme sen hyvin vakavasti. Olemme sitoutuneet luottamukseen perustuvaan yhteistyöhön  kanssasi ja pyrimme varmistamaan kaikissa asioissa tyytyväisyytesi. Tämä pätee siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Tietosuojakäytännön tarkoituksena on kertoa sinulle, miten henkilötietojasi käsitellään. Lukekaa ja huomioikaa seuraavat tiedot. Tietosuojapolitiikkamme täydentää B. Braunin verkkosivujen käyttöehtoja.

Tämän tietosuojaselosteen muuttaminen saattaa olla välttämätöntä verkkosivustomme kehittämisessä ja uusien lakisääteisten vaatimusten tai uusien tekniikoiden toteuttamisessa tai palvelujemme parantamiseksi. Siksi suosittelemme, että luet tämän tietosuojaselosteen säännöllisesti.

2. Yleisiä tietoja henkilötietojen käsittelystä

Tämä tietosuojalausunto koskee tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, joita B. Braun voi kerätä sinusta. Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja tai yksittäisten tietokenttien yhdistelmiä, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa.
Keräämme, käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi Suomen tietosuojalainsäädännön ja Euroopan unionin tietosuojavaatimusten mukaisesti. Emme saa luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmannelle osapuolelle B. Braun -ryhmän ulkopuolelle mainontaa tai markkinointia varten ilman suostumustasi.
Kansainvälisenä yrityksenä käytämme ulkopuolisia palveluntarjoajia. Jos käsiteltävät tiedot ovat henkilötietoja, asianmukaiset sopimukset on tehty ja lain mukaiset toimenpiteet varmistavat henkilötietojesi tietosuojan. 
Yrityksessämme noudatamme lakisääteisiä vaatimuksia ja tämän tietosuojaselosteen valvontaa. Työntekijöitämme on koulutettu käsittelemään henkilötietoja ja he ovat velvollisia kirjallisesti noudattamaan tietosuojasääntöjä.

3. Tietojen käytön luonne ja laajuus

Keräämme henkilötietoja verkkosivuillamme vain,  jos se on tavoitteellista tai jos annat sen vapaaehtoisesti.
Kun syötät henkilökohtaisia ​​tai kaupallisia tietoja (esim. sähköpostiosoite, nimi, osoite), annat nämä tiedot nimenomaan vapaaehtoisesti. Antamalla tällaiset tiedot suostut siihen, että tietojasi kerätään, käsitellään tai käytetään, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä, käsitellä sopimuksia tai suojella laillisia liiketoimintoja tai siihen tarkoitukseen, jonka olet ilmoittanut. Tietoja ei kerätä, käsitellä eikä käytetä muuhun tarkoitukseen. Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin tahansa.


4. Miten käytämme tietojasi

Käytämme kerättyjä tietoja tarjotaksemme sinulle soveltuvia tuotteita ja palveluita sekä kertoaksemme muista B. Braun -tuotteista ja -palveluistamme. Lisäksi ylläpidämme verkkosivustojamme ja palveluitamme (esim. uutiskirjeitä).
Tietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:
◾ Näytteiden, tarjouksien, tuotteiden ja tietojen lähettäminen
◾ Uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen
◾ Voit rekisteröityä kilpailuihin ja ohjelmiin
◾ Muiden palveluidemme toimittaminen sinulle
◾ Maksujen käsittely ja muut palvelut
◾ Mahdollisten petollisten tapahtumien suojautumiseen ja tunnistamiseen
◾ Jos se on laillisesti sallittua, toimitamme käyttäjäkohtaisia, ei-toivottuja tarjouksia ja tietoja B. Braunin tuotteista ja palveluista
◾ Kehittää ja tarjota mainontaa henkilökohtaisen mielenkiinnon mukaisesti
◾ Tarkistaa tuotteiden, palveluiden ja verkkosivujen käyttöä
◾ Suorittaa tutkimuksia sivuillamme
◾ Tarkistaa, miten löysit verkkosivustomme
◾ Mainonnan tehokkuuden määrittäminen
◾ Liiketoiminnan yleisten ehtojen ja muiden hallinnollisten toimien täytäntöönpanoon 

5. Tietosuojaoikeutesi asiakkaana

Oikeutesi B. Braunin suhteen ovat seuraavat:
◾Tiedot siitä, mikä sivusto on vastuussa tietojesi tallentamisesta,
◾Virheellisesti tallennetun datan korjaus,
◾Tiedot, joita ei enää tarvita poistetaan edellyttäen, ettei niille ole asetettu säilytysvelvollisuutta,
◾Voit peruuttaa milloin tahansa antamasi luvan käsitellä ja käyttää henkilötietojasi ellei laki edellytä niiden säilyttämistä.

Pyynnöstänne ilmoitamme sinulle kirjallisesti ja sovellettavan lain mukaisesti, onko meillä tallennettu mitään henkilökohtaisia ​​tietoja, ja jos on, niin mihin tiettyihin tietokantoihin. 

6. Alaikäisten suojelu

Yleensä lapset ja alle 18-vuotiaat henkilöt eivät saa toimittaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja ilman vanhempien tai laillisen huoltajan lupaa. Emme pyydä henkilökohtaisia ​​tietoja lapsilta, ja vahvistamme, että emme tietoisesti kerää henkilötietoja lapsilta, käytä näitä tietoja millään tavalla tai luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

7. Tietojen välittäminen Internetissä

Internet on avoin, globaali foorumi. Internetin toiminnan ja järjestelmään liittyvien riskien vuoksi kaikki sinun antamasi tiedot ovat omalla vastuullasi. Muita käytäntöjä voidaan soveltaa vain silloin, jos tarjoamme sinulle salatun lähetysreitin.

8. Turvatoimet

Olemme toteuttaneet huomattavia varotoimia tietoturvallisuuden varmistamiseksi. HTML-sivuille (yhteydenottolomake) tallennetut henkilökohtaiset tiedot, jotka tallennetaan meille, toimitetaan B. Braunille salatussa muodossa (SSL - Secure Socket Layer) julkisen tietoverkon kautta ja säilytetään ja käsitellään B. Braunilla.

9. Uutiskirje

Jos rekisteröit vastaanottaaksesi uutiskirjeen, nimesi ja sähköpostiosoitteesi tallennetaan meille. Osoitetta vaaditaan myös, jos uutiskirje lähetetään postitse. Tietosi käsitellään vain tarvitsemasi uutiskirjeen vuoksi. Tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tietojasi ei saa siirtää kolmansille osapuolille. Lähettämällä rekisteröintisähköpostin vahvistuslinkin avulla rekisteröintijärjestelmämme varmistaa myös, että todella haluat vastaanottaa uutiskirjeen (kaksinkertainen opt-in-menettely).
Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen tallentamiseen ja uutiskirjeen vastaanottamiseen milloin tahansa. Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostiviestin tai voit peruuttaa tilauksen suoraan verkkosivustollamme.

 
10. Linkit

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia tietoja, jotka B. Braun kerää ja käsittelee. Muutamissa tapauksissa linkit lähettävät sinut B. Braun -verkkosivustosta suoraan toisen palveluntarjoajan verkkosivuille, jonka sisältö on vastaavan palveluntarjoajan vastuulla. Ulkoiset linkit on merkitty vastaavasti ylöspäin osoittavalla nuolella. Emme ota vastuuta ulkoisten verkkosivustojen toimista. Kun poistut B. Braun -verkkosivustosta, suosittelemme tutustumaan kaikkien linkitettyjen sivustojen tietosuojapolitiikkaan.

11. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti järjestelmässäsi. Ne eivät aiheuta uhkaa, eivät sisällä viruksia ja niitä käytetään vain tiedonhakuun. Evästeet antavat meille mahdollisuuden tunnistaa mieltymyksesi esimerkiksi sovittaa verkkosivusto ja sen navigointi tarpeidesi mukaan.
Jos et hyväksy evästeiden käyttöä (tämä asetus on mahdollinen selaimessasi), voit silti käyttää verkkosivustoamme (vaikka toiminnallisuus voi olla rajoitettu).
Lisätietoja evästeistä löytyy täältä.

12. Web-analyysit

Sivustomme käyttää etracker GmbH: n tarjoamia teknologioita (http://www.etracker.de/) tietojen keräämiseen ja tallentamiseen nimettömänä. Tätä käytetään markkinointiin ja verkkosivustostomme optimointiin. Tätä tarkoitusta varten voidaan käyttää evästeitä, jotka vain keräävät ja tallentavat tietoja salatussa muodossa. Näiden tietojen avulla luodaan käyttäjäprofiileja. Tietoja ei käytetä verkkosivustolla kävijöiden henkilökohtaiseen tunnistamiseen, eikä niitä voida yhdistää käyttäjän tietoihin. Voit kieltää sen, että etracker kerää ja tallentaa nämä tiedot milloin tahansa.

13. Sosiaalisen median painikkeet

Osana B. Braunin internet-läsnäoloa voidaan joskus käyttää kolmannen osapuolen sisältöä (laajennuksia). Tämä voi olla Youtube-videoita, RSS-syötteitä tai muiden sivujen grafiikkaa tai sosiaalisen median painikkeita, kuten Facebook Share -painiketta.
Jos olet B. Braunin verkkosivustolla, jossa kolmannen osapuolen sisältö on upotettu, voidaan muodostaa yhteys kyseiseen sosiaaliseen mediaan. Tämän avulla painikkeiden sisältö voidaan välittää selaimellesi ja siten integroida verkkosivustoon. Tämä tarkoittaa sitä, että kukin palveluntarjoaja saa aina tiedot, jotka olet valinnut B. Braunin verkkosivustolta. Ei ole merkitystä, oletko sosiaalisen median käyttäjä tai oletko kirjautunut sellaiseen. Lisäksi sosiaalinen media kerää tiedot automaattisesti siitä riippumatta, oletko todella vuorovaikutuksessa upotetun sisällön kanssa. Seuraavat tiedot voidaan lähettää täältä: IP-osoite, selaintiedot ja käyttöjärjestelmät, näytön resoluutio, asennettu selainlaajennus (esim. Adobe Flash Player), kävijän alkuperä (jos olet seurannut linkkiä) ja nykyisen sivun URL-osoite.
Jos olet kirjautunut sosiaaliseen mediaan, kun käytät B. Braunin verkkosivustoa, tieto verkkovierailusta saattaa siirtyä sosiaalisen median käyttäjätietoihisi. Jos olet

14. Yksityisyydensuoja

Voit katsoa ja tulostaa yksityisyydensuojan tiedot jokaisella B. Braunin sivulla klikkaamalla "Yksityisyydensuoja".

15. Yhteyshenkilösi tietosuojaan liittyvissä asioissa 

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen tietojesi käsittelyyn, voit ottaa yhteyttä meihin.

B. Braun Medical Oy
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki 

Pyynnöstäsi ilmoitamme kirjallisesti sovellettavan lain mukaisesti, jos olemme tallentaneet tietojasi ja jos olemme, niin mitä.


Voimassa: 23/10/2015