50-vuotias B. Braun Suomi

Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Yhteisvoimin koronaa vastaan

Asiakkaalle räätälöidyt toimenpidesetit

Selkä suoraksi digitaalisella leikkausmikroskoopilla

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Valmiit toimenpidesetit optimoidaan asiakkaan toiveiden mukaisesti

  Räätälöidyt toimenpidesetit ovat kasvattaneet suosiotaan sairaaloissa. B. Braun toimittaa tänä vuonna kaikkiaan yli 90 000 räätälöityä settiä Suomen sairaaloihin. Setit säästävät henkilökunnan aikaa, sillä kaikki tarvittavat komponentit ovat valmiina setin sisällä eikä niitä tarvitse kerätä erikseen. Valmiit setit ovat myös kustannustehokkaita, koska yksittäin hankittaessa välineet ovat aina kalliimpia.

  Lue lisää
 • Aesculap Academy uudisti verkkosivunsa

  Saksassa vuonna 1995 perustettu Aesculap Academy uudisti verkkosivustonsa 25. juhlavuotensa kunniaksi.

  Lue lisää
 • HUSissa laskimoportit keskitettiin Peijakseen

  Koronapotilaiden hoitojärjestelyt ovat aiheuttaneet muutoksia HUSin Kirurgisen sairaalan toimintaan. Siksi laskimoporttien asennukset keskitettiin elokuussa Peijakseen. Suomessa ihon alle asennettavia laskimoportteja käytetään pääasiassa syöpäpotilaiden hoidossa. Ne säästävät potilaan suonia rankoissa sytostaattihoidoissa. Samalla säästyy hoitohenkilökunnan aikaa, kun suonen etsimisestä aiheutuvat viivästykset jäävät pois.

  Lue lisää
 • Poikkeusolot veivät kohtaamiset verkkoon

  Koronavuosi on mullistanut monia toimialoja, ja arkiset kohtaamiset ovat siirtyneet yhä enemmän verkkoon. Sairaaloissa on käyntirajoituksia, työyhteisöt toimivat etänä ja matkustaminen on hetkeksi seisahtunut. Palvellakseen asiakkaitaan mahdollisimman ketterästi B. Braun on tarttunut poikkeusoloissa verkko-opastuksiin ja -tapaamisiin. Myös erilaiset etäkoulutukset niin asiakkaille kuin kollegoille sekä webinaarit kotimaassa ja kansainvälisesti ovat keränneet kiitosta.

  Lue lisää
 • Ihmisten terveyden suojeleminen ohjaa B. Braunin jokapäiväistä toimintaa

  B. Braunin ydinarvoissa on halu kantaa vastuuta niin asiakkaista, potilaista, työntekijöistä kuin yhteiskunnasta. Turvalliset tuotteet ja palvelut ovat koko konsernin toiminnan perusta ja niitä kehitettäessä on huomioitu sekä lääkäreiden, farmaseuttien, hoitohenkilökunnan että potilaiden erilaiset tarpeet ja vaatimukset. B. Braun on sitoutunut luomaan maailman, jossa riskeistä ei tarvitse murehtia.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.