Suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman

Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

Enemmän aikaa hoitotyöhön

Lääkepallon käyttö yleistyy koulutusten myötä

Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

Antibioottikriisi Aika herätä!

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

 • Näyttelyt 2020

  Täältä löydät kaikki ajankohtaiset näyttelyt ja tapahtumat, joissa B. Braun Medical Oy on mukana vuonna 2020. Listaa päivitetään säännöllisesti.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua!

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme Hyvää Joulua! Lahjoitamme joulutervehdyksiin tarkoitetut varat keskitetysti suomalaiselle terveydenhuollolle. Lahjoitamme tänä vuonna Infusomat® Space -infuusioautomaatteja sekä Perfusor® Space -ruiskupumppuja keskussairaaloiden lastenosastoille.

  Lue lisää
 • Enemmän aikaa hoitotyöhön

  Eksoten uusi hoitokeskus ja munuaisyksikkö on avattu Etelä-Karjalan keskussairaalaan syyskuun alussa. Se palvelee yhdeksän kunnan asukkaita noin sadan kilometrin säteellä Lappeenrannasta. Dialyysiyksikössä käyvät välillä hoidossa myös Saimaan rannoilla lomailevat mökkiläiset. Eksotelle on asennettu Pohjoismaiden ensimmäinen ECOMix Revolution -laitteisto, joka valmistaa hemodialyysikonsentraatin täysin automaattisesti kuivajauheesta. Kerralla valmistuu jopa kuukauden annos. Keskitetty jakelujärjestelmä kuljettaa valmiin konsentraatin kaikkiin yksikön dialyysilaitteisiin, joten hoitajien ei tarvitse enää kantaa nestepusseja tai -kanisterereita. Aikaa vapautuu varsinaiseen hoitotyöhön.

  Lue lisää
 • Lähes kaksi vuosisataa vastuunkantoa

  B. Braun on pitkän linjan perheyritys, joka juhlii tänä vuonna 180-vuotista taivaltaan. Vuonna 1839 perustetun yrityksen toimintaperiaatteena on tehdä päätöksiä niin, että ne tuottavat arvoa pitkällä aikavälillä – joskus vasta seuraavalle sukupolvelle. Sosiaalinen, taloudellinen ja ekologinen vastuu mielletään B. Braunilla kestävän kasvun edellytyksiksi. Siksi ympäri maailmaa sijaitsevilla tuotantolaitoksilla pyritään tukemaan koko paikallisyhteisöä. Nopeiden voittojen sijaan tavoitellaan esimerkiksi työpaikkojen säilymistä, toimitusvarmuutta ja lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Ydinarvoihin sisältyy halu kantaa vastuuta asiakkaista, potilaista, työntekijöistä ja yhteiskunnasta.

  Lue lisää
 • Välinehuolto kehittyy asiantuntijapalveluilla

  Suomalaisten sairaaloiden välinehuollossa on yhä kehitettävää. Suunta on kuitenkin hyvä, sillä sairaaloilla on tarjolla monipuolisesti apua. Välinehuollon asiantuntijapalveluja hyödyntämällä on saavutettavissa konkreettisia säästöjä.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.