Käyttöehdot

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Näillä Internet-sivuilla annetaan yleistä tietoa B. Braunista, tuotteista ja palveluista. Internet-sivujen ei ole tarkoitus tarjota asiantuntijoiden neuvoja tai ohjeita, jotka koskevat B. Braunin myymiä tuotteita ja palveluita. Jos tarvitset tuotteitamme ja palveluitamme koskevia lisätietoja, ota meihin yhteyttä suoraan.

Nämä Internet-sivut sisältävät tietoa tuotteista, jotka on suunnattu monenlaisille yleisöille, ja ne voivat sisältää tuotetietoja tai muita tietoja, jotka eivät ole saatavilla tai jotka eivät ole voimassa maassasi. Huomaa, että emme ota mitään vastuuta sellaisten tietojen saamisesta, jotka eivät noudata alkuperämään lainmukaisia ​​prosesseja, asetuksia, rekisteröintejä tai käyttötarkoituksia.

Pyrimme antamaan tarkat ja ajantasaiset tiedot. B. Braun ei kuitenkaan ole vastuussa näiden tietojen suhteen aiheutuneista vahingoista. Emme myönnä mitään takuuta annettujen tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Internet-sivujemme käyttö ja kaikki muut sivuilla olevat linkit ovat käyttäjän omalla vastuulla.
B. Braun eikä kukaan muu osapuoli, joka osallistuu internet-sivujen tai sen yksittäisten osien tai esitysten tuottamiseen, toimittamiseen, suunnitteluun tai ylläpitoon, ei ole missään muodossa vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai vahingoista, jotka saattavat johtua B. Braunin tai sen esitysten käytöstä, tai kyvyttömyydestä käyttää internet-sivuja. Ennen kuin käytät tuotteitamme, noudata tuotteiden mukana toimitettuja käyttöohjeita.

Nämä internet-sivut sisältävät myös tietoja kolmansilta osapuolilta ja sisältävät linkkejä muihin Internet-sivuihin. Mahdollisuuksien mukaan ne merkitään vastaavasti. Emme voi hyväksyä mitään vastuuta kolmansien osapuolten toimittamista tiedoista.

Kaikki näissä internet-sivuissa olevat kuvat ja tiedot, jos ne ovat toistettavissa, ovat tekijänoikeuden tai muun teollisoikeuden suojelemia. Kaikkien tuotteiden nimet, jotka on kirjoitettu isoilla kirjaimilla tai jotka on merkitty muilla tavoin näillä Internet-sivuilla, ovat B. Braun konsernin omaisuutta. Näiden tietojen käyttöä ja jäljentämistä ei sallita ilman B. Braunin kirjallista lupaa.

Pidätämme oikeuden muuttaa näiden internet-sivujen sisältöä ilman aiempaa varoitusta milloin pidämme sitä tarkoituksenmukaisena. Tästä emme ota vastuuta.