Kestävä Kehitys B. Braunilla

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Vastuumme yrityksenä

185 vuoden ajan kestävä kehitys on ollut yksi B. Braunin arvoista ja toimintamme perusta. Hyvänä yrityskansalaisena käytämme resurssejamme taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla toteuttaaksemme visiotamme ihmisten terveyden suojelemisesta ja edistämisestä ympäri maailman. Pyrimme integroimaan kestävän kehityksen kaikkeen tekemiseemme: ratkaisuihimme, sisäisiin prosesseihimme ja sosiaalisiin sitoumuksiimme.

Kestävän kehityksen tavoitteet ja niiden toteutuminen ovat osa konsernin vuosikertomusta. Niistä kerrotaan vuosikertomuksen Our Responsibility -osiossa.

Aiheeseen liittyvät asiakirjat

Kuvaus Asiakirja Linkki
Vuosikertomus 2023
pdf (4.5 MB)

Kestävä kehitys ja strategia

Kestävä kehitys ja strategia

Kestävä kehitys on yksi B. Braunin arvoista. Se on ollut olennainen osa yritysstrategiaamme vuosikymmenien ajan. Meille riippumattomuus yrittäjänä ja taloudellinen tehokkuus ovat erottamattomasti osa kestävää kehitystä.

Asiakkaat ja tuotteet

Asiakkaat ja tuotteet

B. Braun suojelee ja edistää ihmisten terveyttä ympäri maailman - turvallisilla ja korkealaatuisilla tuotteilla sekä palveluilla. Asiakkaamme - sairaalan johto, lääkärit, sairaanhoitajat, apteekkarit ja ennen kaikkea potilaat - odottavat meiltä lääketieteellisiä ratkaisuja, jotka tarjoavat suurimman mahdollisen lisäarvon. Siksi katsomme velvollisuudeksemme kehittää hoitojärjestelmiä, jotka optimoivat prosesseja, ovat edistyksellisiä, lisäävät turvallisuutta ja lujittavat kumppanuuksia potilaiden paremman hoidon saavuttamiseksi.

Ympäristö

Ympäristö

Kuluneella raportointikaudella B. Braun tehosti toimintaansa luonnonvarojen kestävämpään käyttöön ja myötävaikuttaen positiivisesti ilmastonsuojeluun. Otamme huomioon tuotteen ympäristövaikutukset sen koko elinkaaren aikana.

Työntekijät

Työntekijät

Työntekijämme ovat B. Braunin liikkeellepaneva voima ja suurin vahvuus. Heidän tietotaitonsa, intohimonsa ja taitonsa ovat ratkaisevan tärkeitä tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Yhteiskunta

Yhteiskunta

Perheyrityksenä ja hyvänä yrityskansalaisena B. Braun tukee yhteiskuntaa pitkällä aikavälillä nykyisen liiketoimintansa lisäksi. Keskitymme tiedon välittämiseen, alueiden edistämiseen ja uusien sukupolvien tulevaisuudennäkymien parantamiseen.

Kestävän kehityksen tavoitteet

Kestävän kehityksen tavoitteet

Kestävä toiminta on ollut yksi ydinarvoistamme vuosikymmenien ajan. Perheyrityksenä meillä on pitkän aikavälin näkökulma. Meitä ohjaavat myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG).

Vastuullisuus lukuina

B. Braunin kestävän kehityksen julkaisut

Kuvaus Asiakirja Linkki
Sustainability Report 2020
pdf (2.6 MB)
Sustainability Report 2018
pdf (2.2 MB)
Sustainability Report 2015
pdf (6.7 MB)
Share Sustainability Magazine 2013
pdf (3.0 MB)
B. Braun for Children - Brochure
pdf (5.1 MB)