TIME - ratkaisuja jokaiselle haavatyypille

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Kun haavan paraneminen vaarantuu taustalla olevan sairauden vuoksi, voi jopa pieni haava kroonistua. Haavahoidon onnistuminen riippuu haavan puhtaudesta, haavapohjan valmistelusta, haavasidoksen valinnasta, terveydenhoidon ammattilaisen kokemuksesta sekä potilaan kunnosta.

B. Braun tarjoaa kokonaisvaltaisen konseptin kroonisten haavojen hoitoon, joka mahdollistaa terveen granulaatiokudoksen synnyn johtaen lopulta haavan sulkeutumiseen. Prontosan® -haavahuuhteet ja -geelit sopivat haavapohjan valmisteluun ja Askina® -sidokset eri paranemisasteessa oleville haavoille. Haavanhoito suositustemme jälkeen löydät lisätietoja erilaisten haavojen optimaalisesta hoidosta.

TIME on globaali konsepti, jonka avulla otetaan käytäntöön sopivat hoitosuunnitelmat sekä edistetään haavan paranemista.TIME -konseptia voidaan hyödyntää haavapohjan valmistelun suunnittelussa ja toteutuksessa. TIME -konseptin sopiva implementointi riippuu potilaasta sekä haavan arvioinnista.

TIME ei ole vain peräkkäisiä prosesseja, vaan jokainen haava on erilainen; on mahdollista, että samanaikaisesti joudutaan kiinnittämään huomiota useampaan komponenttiin.