Think Surgical Instruments. Think Aesculap.

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Think Surgical Instruments. Think Aesculap.

Tiedon jakaminen on tiedon lisäämistä!

“Sharing Expertise” on ollut B. Braunin filosofiaa jo yli 170 vuoden ajan. Tiedon jakaminen yrityksen eri liiketoiminta-alueiden välillä luo laajempaa ja syvällisempää tietämystä, minkä tuloksena syntyy kestäviä, seikkaperäisiä ja potilaille ja terveydenhoidon ammattilaisille turvallisia ratkaisuja. Aesculapilla on yli 145 vuoden kokemus kirurgisista instrumenteista, joten se on asiantunteva yhteistyökumppani erilaisissa kirurgisissa toimenpiteissä. Aesculapin brändi edustaa monipuolista tuotevalikoimaa, jossa korkealaatuiset tuotteet ja prosessipainotteiset palvelut yhdistyvät järkevästi ja taloudellisesti. Olemme luotettava ja tunnettu yhteistyökumppani sairaalan kirurgisissa toimenpiteissä. Aesculapin menestyksen takana ovat sen työntekijät, jotka sinnikkäästi kehittävät ideoita eteenpäin testaamalla, tutkimalla ja parantamalla kehityksen tuloksena syntyneitä tuotteita kunnes paras mahdollinen ratkaisu löytyy. Olemme siis paljon enemmän kuin vain instrumenttien toimittaja: olemme yhteistyökumppani, joka kuuntelee ja myötävaikuttaa ideoihin, ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vaatimukset ja arvostaa niitä. Tuotteista palveluihin seminaareihin sairaalan kaikilla toiminta-alueilla.

Kirurgiset instrumentit

Think Quality. Think Aesculap.

Think Quality. Think Aesculap.

Kirurgit ympäri maailman arvostavat instrumenttejamme. Aion omalta osaltani varmistaa, että niin on myös jatkossa.  

Think Innovation. Think Aesculap.

Think Innovation. Think Aesculap.

Jokainen uusi instrumentti on kuin oma lapsi. Tuotetta kehitetään, kunnes se on valmis jättämään kodin. 

Think Competence. Think Aesculap.

Think Competence. Think Aesculap.

Aesculapin informaatio- ja näyttelykeskus on ainutlaatuinen. Siellä voin neuvoa asiakkaitani asiantuntevasti ja tarjota eri vaihtoehtoja.  

Think Economy. Think Aesculap.

Think Economy. Think Aesculap.

Kun kohtaan asiakkaita, jotka ovat sitä, että korkeaa laatua ja kustannustehokkuutta ei voi saada samalla kertaa, annan tosiasioiden puhua puolestaan. 

Think Service. Think Aesculap.

Think Service. Think Aesculap.

Joskus pienet yksityiskohdat saavat prosessit toimimaan tehokkaasti. Pääasia on, että asiat toimivat ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Think Partnership. Think Aesculap.

Think Partnership. Think Aesculap.

Minulle sopimukset ovat merkki kumppanuudesta, joka perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja kunnioitukseen.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki