Kontinenssihoito & urologia Tuoteportfolio

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Kumppanisi kontinenssihoidossa ja urologiassa

B. Braun kontinenssi- ja urologiset tuotteet tarjoavat korkealaatuisia ratkaisuja potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Continence Care & Urology

Uro-Tainer® katetrien huolto

Potilaat, jotka käyttävät pysyviä virtsakatetreja, ovat suuressa riskiryhmässä komplikaatioille sekä infektioille ja fosfaattien kristallisoitumiselle. Komplikaatiot voivat johtaa katetrien tukkeutumiseen, jolloin potilas saattaa tarvita pikaista katetrin poistoa. Suurin osa pysyviä katetreja käyttävistä potilaista on ikääntyneitä tai sellaisia, joilla on pysyvä vammautuminen. Katetrin vaihtovälin pidentäminen voi vaikuttaa elämänlaatuun hyvinkin paljon.

Uro-Tainer®- huuhteluliuosta on käytetty yli 25 vuoden ajan kristallisoitumisen ja karstoittumisen ehkäisemiseksi katetreissa. 

Cystofix® suprapubiset katetrit

Cystofix®- katetrin käyttövalmis valikoima on innovatiivinen askel lähemmäs helpompaa ja turvallisempaa suprapubista katetrointia. 

Produits par gamme part2

Cystofix® SG rakkopunktiosetti Seldingerin tekniikalla

Cystofix® SG on rakkopunktiosetti, joka hyödyntää Seldingerin tekniikkaa. Seldingerin tekniikka mahdollista suprapubisen katetroinnin minimaalisilla riskeillä. 

Actreen® kertakatetrit

Actreen® katetri on kertakäyttöinen, käyttövalmis katetri toistokatetrointiin. Glyseriini-vesi liukasteen ansiosta katetri on heti valmis käyttöön ilman esivalmisteluja ja on miellyttävä asettaa.

 

Produits par gamme part2

Urimed® Vision miesten ulkoinen virtsanohjain

Urimed® Vision miesten ulkoinen virtsanohjain tarjoaa huomaamattoman ja luotettavan ratkaisun miesten inkontinenssiongelmiin. Virtsanohjaimet ovat 100% silikonia, jotka soveltuvat hengittävyyden vuoksi iholle. Urimed® Vision sopii useimpiin virtsankeräyspusseihin. 

*Evidence-based Guidelines for Best Practice in Urological HealthCare. EAUN 2012

Produits par gamme part2

Ureofix® 500 tuntidiureesimittari

Ureofix® 500 on virtsanmittausjärjestelmä, joka on tarkoitettu erityisesti tehohoitoon tai tilanteisiin, jolloin virtsanmittaus on tärkeää.

Produits par gamme part2

Urimed® Bag & B'Bag aikuisten virtsankeräyspussit

Urimed® Bag ja Urimed® B'Bag- virtsankeräyspussit ovat kustannustehokas vaihtoehto niin sairaalaan kuin kotihoitoon käytettäväksi.

Produits par gamme part2

Urinocol® lasten virtsanäytteenottopussi

B. Braun tarjoaa ainutlaatuisesti lapsille suunniteltuja virtsankeräyspusseja, joissa on anatomisesti suunnitellut muodot niin pojille kuin tytöille sekä keskosille. Tähän valikoimaan kuuluvat sekä suljetut että tyhjennettävät virtsanäytteenottopussit.  

Produits par gamme part2

Diveen® torjumaan naisten virtsankarkailua

B. Braunin kehittämä Diveen® on huomaamaton ja helppokäyttöinen itsehoitotuote naisille. Sen on kliinisesti todistettu vähentävän merkittävästi riskiä tahattomaan virtsankarkailuun. 

Urologiset tarvikkeet

  • Urimed® Klett kiinnityssidos katetrien, dreenien ja letkujen kiinnitykseen 
  • Katetrin yhdistäjät, Luer Lock
  • Katetrin sulkijat

 

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki