Spaceplus & OnlineSuiteplus

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Enemmän kuin infuusiopumppu – Spaceplus-järjestelmä

Digital Data Flow in Healthcare

Spaceplus ei ainoastaan ole uusi infuusiopumppu. Yhdessä OnlineSuiteplus-ohjelmiston kanssa olemme luoneet kokonaisen järjestelmän, joka sisältää kaikki liitettävyyden ja tiedonhallinnan tuomat edut. Näitä ovat muun muassa standardoitu yhteentoimivuus, pilvipohjaiset sovellukset, monipuoliset hoitomuodot, laitekannan hallinta ja päivitysten joustavuus sekä lisääntynyt käyttömukavuus. Spaceplus ja OnlineSuiteplus -järjestelmä auttaa tekemään sairaaloista turvallisempia, potilaslähtöisempiä ja jopa älykkäämpiä.

Design-palkinnon voittaja 2021

Spaceplus Design Awards

Olemme ylpeitä Spaceplus-pumpun designista. Sille on myönnetty tänä vuonna red dot -palkinto sekä arvostettu iF-design award 2021.

Upeaa insinöörityötä!

OnlineSuiteplus network process

OnlineSuiteplus

Spaceplus & OnlineSuiteplus -järjestelmä asettaa uuden vertailukohdan liitettävyydelle ja kyberturvallisuudelle tietojen salauksen ansiosta.

Saumattomasta hoitodokumentaatiosta tulee älykkäiden sairaaloiden uusi standardi kun tämä WiFi-ominaisuudella varustettu infuusiopumppu integroidaan sairaalaverkkoon.

OnlineSuiteplus ja valinnainen B. Braun Healthcloud -yhteys ovat ainutlaatuinen tietolähde jatkuvaan nestehoidon ja tuotepäivitysten laadun parantamiseen.

spaceplus infusion pump system

Spaceplus

Tutkimukset ovat osoittaneet, että nykyään infuusiolaitteet ovat mukana 35-60 prosentissa arvioiduista 770 000 haittatapahtumasta vuosittain.1

Uuden infuusiopumppujärjestelmämme avulla lääkitysvirheet vähenevät ainutlaatuisen laitteisto- ja ohjelmistoarkkitehtuurin ansiosta. Intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta se on nopea oppia ja tarjoaa korkeaa laatua kestävyydenluotettavuuden ja tarkkuuden suhteen.

Spaceplus kattaa laajan valikoiman aikuisille, lapsille ja vastasyntyneille tarkoitettuja hoitomuotoja laskimonsisäisten ja enteraalisten/parenteraalisten infuusioiden antamiseen sekä kivunhoitoon. 

Järjestelmä mahdollistaa saumattoman terapian työnkulun kaikissa kuljetustilanteissa.

Spaceplus & OnlineSuiteplus -järjestelmän edut

Spaceplus ja OnlineSuiteplus muodostavat yhdessä digitaalisen infuusiojärjestelmän sairaaloille, jotka haluavat tarjota potilailleen yksilöllistä ja turvallista nestehoitoa maksimaalisin lääketieteellisin vaihtoehdoin. 

Järjestelmä on helppo integroida sairaalan tietojärjestelmiin huipputason yhteentoimivuuden ansiosta ja se edustaa edistynyttä lähestymistapaa kyberturvallisuuteen. Tästä syystä Spaceplus-järjestelmä on terveydenhuollon valinta digitaaliseksi ratkaisuksi.

Kestävä muotoilu, joka keskittyy laatuun, pitkäikäinen litiumioniakku ja edistyksellinen kosteussuojaus (IP44: roiskevesisuoja) puhdistusta ja desinfiointia varten takaavat optimaalisen vakauden ja pienemmät korjauskustannukset.

Lisäksi erinomainen virtaustarkkuus erityisesti ruiskupumpun ja infuusioautomaatin matalilla nopeuksilla asettaa sen uudeksi vertailukohteeksi.

Pidä potilaasi ja sairaalan henkilökunta turvassa. Intuitiivinen ja ohjattu kosketusnäyttöliittymä auttaa henkilöstöä ohjelmoimaan ja käsittelemään pumppua myös stressaavissa tilanteissa.

Integroitu lääkekirjasto, jossa on turvarajat lääkkeille, tukee lääkityksen standardointia säilyttäen samalla kuitenkin potilas- ja hoitoyksikkökohtaisten hoitomuotojen suuren joustavuuden.

Integroitu WiFi ja kaksisuuntainen HL7-IHE-tiedonsiirtoliitäntä takaavat saumattoman yhteentoimivuuden sairaalan tietojärjestelmien, kuten potilastietojärjestelmien (PDMS) kanssa huolimatta siitä käytetäänkö pumppua kuljetuksessa vai onko se liitettynä Spaceplus-telakointiasemaan potilassängyn vieressä.

Pidä Spaceplus-pumput aina ajan tasalla.

Nykyiset ohjelmistojen ja lääkekirjastojen manuaaliset päivitysprosessit vievät liian paljon aikaa ja häiritsevät kliinistä työnkulkua, sillä pumput on kerättävä ja vietävä esimerkiksi lääkintätekniikan osastolle.

OnlineSuiteplus-etäpäivitysprosessi sairaalaverkon kautta varmistaa, että tämä työ tehdään keskitetysti - yhdellä napsautuksella.

Spaceplus & OnlineSuiteplus -järjestelmä ottaa käyttöön salauksen arkaluonteisten potilas- ja hoitotietojen suojaamiseksi ja lisää siten sairaalan kyberturvallisuutta.

Aiheeseen liittyvät asiakirjat

Kuvaus Asiakirja Linkki
Spaceplus & OnlineSuiteplus Uusi älykäs infuusiojärjestelmä
pdf (11.9 MB)
Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki

Lähteet:

1 Van der Wal Y. A Datadriven Feasibility Study on Silent Pumps: Applying CRISP-DM in a Knowlege Discovery Process. Universiteit Utrecht 2017.