Caiman® kudosfuusio

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Lektrafuse-diatermialaite

Varma sulku heti ensimmäisellä kerralla

Caiman edustaa viimeisintä diatermiateknologiaa verisuoni- ja kudosfuusiossa. Caiman käyttää tehokkaasti hyödyksi niveltymistä, puristusta ja energiaa luoden varman sulun jokaisessa tilanteessa.

Tasainen puristus

Tasainen puristus on ratkaisevan tärkeää luotettavalle sululle ja vuotojen ehkäisylle. Vain Caimanissa on patentoitu kääntyvä kärkiosa ja kärjen pään sulkeutuminen ensin, mikä auttaa kudokseen tarttumista ja estää kudoksen liukumista. Puristus on tasainen distaalisesta päästä proksimaaliseen päähän. Tasainen suonen sulku on mahdollista verisuonille, joiden halkaisija on seitsemän millimetriä tai sen alle.

Kudoksen monitorointi

Lektrafuse-diatermialaite hyödyntää kehittynyttä algoritmia, joka mukauttaa tehon vastaamaan reaaliaikaisia kudosmuutoksia ja antaa tarpeenmukaisen sulkuajanjakson kullekin yksittäiselle kudospuristukselle. Tämän moduloidun tehon ansiosta kiinnittymistä tai hiiltymistä on tuskin lainkaan, sillä lämpö leviää keskimäärin alle yhden millimetrin. Lämpötila instrumentin kärjen ulkopuolella on alhainen, mikä ei aiheuta vaurioita ympäröiville terveille kudoksille.  

Kehittynyt algoritmi tehon muuttamiseksi

Varma sulku heti ensimmäisellä kerralla.

Ketjutetut palauteparametrit

Tarpeenmukainen sulku.

Tehon kontrollointi

Minimoitu kärjen ulkopuolinen lämpötila vähentää ympäröivien kudosten vaurioitumista.

Yksinkertainen käyttö

Helppo oppia, helppo käyttää.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki