Tiedonsaantioikeus

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukainen tiedonsaantioikeus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti asiakkaillamme on oikeus saada maksutta tietoonsa heistä tallennetut tiedot. Pyynnöstä ilmoitamme kirjallisena ja sovellettavien lakien mukaisesti, olemmeko tallentaneet sinua koskevia henkilötietoja ja mitä tietoja olemme tallentaneet.

1. Sinulla on B. Braunin Extranet-tunnukset

Käytä seuraavaa yhteydenottolomaketta. Lähetämme tietosi sinulle tavallisena postina.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

 

Asiakkaiden henkilötietojen suojeleminen on hyvin tärkeää B. Braun Medical Oy:lle. Henkilötietoihin sovelletaan tietosuojausta. Siten säilytämme nämä tiedot vain yhteydenottoa varten emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille tai käytä tai säilytä niitä muihin tarkoituksiin. B. Braun Medical Oy:n työntekijöitä vaaditaan säilyttämään tiedot luottamuksellisina. 

Suostumus tietojen käyttöön

check_circle

Your request could not be submitted. Please try again.

warning

2. Sinulla ei ole B. Braunin Extranet-tunnuksia

Varmistaaksesi, että henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille, lähetä tiedustelusi tavallisena postina ja liitä mukaan selvästi yksilöivä todistus henkilöllisyydestäsi (esimerkiksi kopio henkilöllisyystodistuksesta) osoitteeseen:

B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki
Suomi 

Peitä kaikki muut tiedot paitsi etu- ja sukunimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi. Vaikka henkilötietojen lähettäminen näin tuntuu epämiellyttävältä, se on ainoa tapa, jolla voidaan varmistaa, että B. Braun luovuttaa tietoja vain henkilölle, jolla on siihen laillinen oikeus.