Tietosuoja lyhyesti

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tämä palvelu kerää tietoja käyttäjistään.

Palveluntuottaja

B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki
Suomi

Mitä sinuun liittyviä tietoja palveluntuottaja kerää?

Voit luoda palveluun tilin ja tilin avulla käyttää palveluntuottajan tarjoamia palveluja. Tätä varten sinun tulee antaa pääsytiedot (pääasiassa käyttäjätunnus/sähköpostiosoite ja salasana) ja jakaa ne palveluntuottajalle.

Voit antaa tietoja, jotka eivät ole välttämättömiä internetin käyttämisen kannalta mutta jotka sisältävät henkilötietojasi. Näitä voivat olla esimerkiksi yhteystiedot.

Tarjottuun palveluun sisältyy sellaisten sosiaalisten verkostojen toimintoja, joiden käyttäjä saatat olla. Näitä voivat olla mahdollisuus jakaa palveluntuottajan sisältöä, tykätä sisällöstä tai rekisteröityä tälle sivustolle sosiaalisen verkoston rekisteröitymistoiminnon avulla.

Millä tavalla palveluntuottaja kerää tietoja?

Voit syöttää palveluun tietoja (etenkin sähköpostiosoitteen tai käyttäjätunnuksen) luomatta tiliä. Esimerkkejä ovat kilpailuun osallistuminen, uutiskirjeen tilaaminen tai foorumilla julkaiseminen.

Sivustolle syöttämäsi tiedot siirretään palveluntuottajalle käyttäen suojattua yhteyttä.

Palveluntuottaja analysoi käyttäjien selauskäyttäytymistä parantaakseen palveluaan (esimerkiksi analysoimalla, missä kohdassa käyttäjät käyttävät huomattavan paljon aikaa tai missä kohdassa käytön keskeyttäminen lisääntyy).

Tämä palvelu edellyttää niin kutsuttujen pääsyoikeuksien myöntämistä, jotta sen eri toimintoja voidaan tarjota. Myönnetyt pääsyoikeudet ovat nähtävissä sovelluksen asetuksissa.

Mihin palveluntuottaja käyttää tietoja?

Palveluntuottaja analysoi yksittäisen käyttäjän selauskäyttäytymistä parantaakseen palveluaan ja mukauttaakseen sen kullekin käyttäjälle henkilökohtaisesti.

Palveluntuottaja näyttää kolmansien osapuolten mainoksia ja sallii mainostajien selvittää käyttäjien selauskäyttäytymistä. Näitä tietoja kerätään esimerkiksi mainonnan, suositusten ja tarjousten kohdentamista varten sekä niiden mukauttamiseksi käyttäjien kiinnostuksen mukaan.

Palveluntuottaja sallii kolmansien osapuolten kerätä tietoja yksittäisten käyttäjien selauskäyttäytymisestä. Näitä tietoja kerätään esimerkiksi (myös palveluntuottajan) kohdennetun mainonnan, suositusten ja tarjousten esittämistä varten kolmansien osapuolten sivuilla.