Yhdessä osaamme enemmän

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Yhdessä osaamme enemmän

Ei ole sattumaa, miksi B. Braunista kerrotaan seuraavaa tarinaa viime vuosisadan alusta. Silloin B. Braunin johtajuuden muutamaa vuotta aiemmin perinyt Carl Braun tapasi junassa tohtori Franz Kuhnin, jolla oli ajatus steriilin ompelulangan teollisesta valmistuksesta. Tämä oli siihen aikaan kunnianhimoinen tavoite, jota Kuhn ei olisi voinut saavuttaa yksin. Braun puolestaan oli valmis panostamaan tehtävään aikaansa ja osaamistaan, ja näin hänen onnistui kehittää vaativaa asiakasta tyydyttävä ja leikkausten turvallisuutta huimasti parantava lopputulos.

Noista ajoista B. Braun on kasvanut yhdeksi maailman johtavaksi sairaalatarvikkeiden, lääkkeiden sekä palveluiden toimittajaksi, mutta jo tässä yli sadan vuoden takaisessa kohtaamisessa olivat läsnä B. Braunin toimintaa ohjaavat periaatteet: ihmiselämän turvaaminen, ennakkoluuloton kehitystyö sekä tiedon jakaminen. 

Sharing expertise – yhdessä uuden äärellä

B. Braunin konserniin kuuluva, vuonna 1995 perustettu Aesculap Academy on maailmanlaajuisesti arvostettu koulutusorganisaatio lääketieteen alalla. Sen kurssit hoitotyön ja sairaalahallinnon ammattilaisille auttavat kehittämään omaa ja organisaation osaamista, kun uudet innovaatiot ja tiukentuvat laatuvaatimukset pitävät alan jatkuvassa muutoksessa. Myös Suomessa Aesculap Academyn järjestämät koulutukset ovat ammattilaisten arvostamia.  

Sosiaalinen vastuumme

Halumme saada aikaan hyvää ei rajoitu sairaalan seinien sisälle. B. Braun on jo vuosikymmenien ajan pyrkinyt edistämään laajempaa sosiaalista hyvinvointia maissa ja paikkakunnilla, joissa toimimme. Tästä halusta ovat saaneet alkunsa esimerkiksi lääketieteen ammattilaisten koulutustuet ja apurahat sekä yhteistyö eri yliopistojen kanssa. Vuodesta 2003 B. Braun on ollut rakentamassa parempaa tulevaisuutta myös tulevaisuuden sukupolville. B. Braun for Children -aloitteen alla tuemme eri maissa hyväntekeväisyys- ja sosiaalisen vastuun projekteja, joiden keskipisteessä ovat nimenomaan lapset. 

Vakaasti tulevaisuuteen

Paljon on muuttunut perustamisvuodestamme 1839. Mutta B. Braunin toimintafilosofia ja perusarvot ovat pysyneet ennallaan. Olemme edelleenkin vakaa perheyritys, joka voi seistä ylpeänä oman tuotantonsa ja palveluidensa takana. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat asiakkaamme – terveydenhuollon ammattilaiset – joiden tukeminen ohjaa kaikkea, mitä teemme. Ja yhä tänäkin päivänä yrityksemme tunnetaan määrätietoisena suunnannäyttäjänä, joka kerta toisensa jälkeen siirtää mahdollisen ja mahdottoman rajaa yhä kauemmaksi. Meille jokainen pienikin edistysaskel on mahdollisuus helpottaa terveydenhuollon henkilöstön työskentelyä sekä turvata ja parantaa potilaiden elämää. Tämä on meille arvokkain mahdollinen tavoite myös tulevaisuudessa.

Sharing expertise – Yhdessä osaamme enemmän

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki