Hyvä tietää Diveenistä

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Hyvä tietää Diveenistä

Diveen® on yhtä helppo asettaa kuin tamponi.

Ennen Diveenin asettamista pese kädet huolellisesti.

Diveenin voi asettaa asettimen avulla tai ilman.

Diveenin pakkaukseen sisältyy asetin, jossa on työnnin. Jos käytät asetinta, nipistä Diveenin rengasta ja laita se asettimeen kiinni. Tarkista, että työnnin on oikeassa asennossa asettimessa. Mene mukavaan asentoon. Aseta laite paikalleen emättimeen työntämällä sitä hellävaroin niin syvälle kuin pystyt (kuten käyttäisit tamponia). Jos tunnet vastusta, muuta asetussuuntaa hieman. Kun laite on oikealla paikallaan, et tunne sitä lainkaan. Jos käytät asetinta, ota se pois kun Diveen on paikallaan ja pese ja kuivaa se seuraavaa käyttökertaa varten.

Asetinta ei tarvitse käyttää vaan Diveenin voi myös asettaa sormin ilman asetinta. Jos asetat sen sormin, nipistä Diveenin keskiosaa peukalolla ja etusormella. Pidä huoli, että poistonaru tulee aina jättää kehon ulkopuolelle. 

Kun poistat tuotteen kehostasi, vedä narua hellästi ulospäin.

Jokaista Diveeniä voi käyttää yhteensä kaksi kertaa (eli kaksi päivää yhteensä) ja se voi olla emättimen sisällä maksimissaan 24 tuntia kerrallaan. Voit siis pitää sitä koko päivän eikä sitä tarvitse poistaa edes vessassa käydessä. Illalla poista se kehostasi ja pese ja kuivaa se käytön jälkeen huolellisesti. Säilytä se puhtaassa ja kuivassa paikassa toista käyttökertaa varten. Kahden käyttökerran jälkeen laite tulee heittää roskiin.

Jos Diveen on hieman liikahtanut, voit korjata sen asentoa työntämällä sitä hellästi etusormella sisään. Käyttämällä Diveenin mukana tulevaa asetinta saat Diveenin helpommin asetettua oikeaan asentoon.

Varmista myös, että olet valinnut oikean koon (S tai M).

Ei voi. Aukko emättimen ja kohdun välissä on aivan liian pieni, jotta Diveen voisi päästä sen läpi. Sama pätee tamponeihin.

On epätodennäköistä saada Diveenistä TSS, koska se ei ole imukykyinen. Riski on korkeampi kun käytät tamponeja.

Diveenin materiaali on lääketieteellinen ja kudosystävällinen Santoprene. Se ei sisällä PVCtä eikä Phtalaatteja.

  • silloin kun olet raskaana
  • jos olet alle 18-vuotias
  • kuukautisten aikana, jos käytät tamponia. Voit kuitenkin käyttää Diveeniä kuukautisten aikana, jos käytät terveyssiteitä
  • yhdynnän aikana
  • synnytyksen jälkeen odota, että haavaumat ovat täysin parantuneet ja jälkivuoto on päättynyt

M-koko sopii suurimmalle osalle naisista. S-koko sopii vanhemmille naisille, jotka kärsivät emättimen limakalvojen kuivuudesta ja eivät saa estrogeenihoitoa. Jos et ole varma sinulle sopivasta koosta, suosittelemme ensin ostamaan testipakkauksen, josta löytyy yksi kappale molempia kokoja. Testipakkauksen voit ostaa täältä.

Mitat:

Diveen S-koko: 74,5 x 43,3 mm

Diveen M-koko: 86,5 x 52 mm

Narun pituus: 95 mm

Asetin: 120 mm / 24 mm

Asettimen työnnin: 124,8 mm / 24 mm