B. Braun News

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

Etsi uutisia aiheesta
Ajanjaksosuodatin
Haku
 • Flexima® Active O’ convex

  Ohutsuoliavanteen ja virtsa-avanteen käyttäjille on ollut syyskuusta lähtien tarjolla aidosti pehmeä kupera sidos Flexima® Active O’ convex. Tuoteuutuus on suunniteltu etenkin niille potilaille, joiden avanne on matala tai vetäytynyt. Uutuus yhdistää pehmeyden ja kuperan muodon parhaat ominaisuudet.

  Lue lisää
 • Spaceplus ja OnlineSuiteplus ovat uusin askel yli 70 vuoden kehitystyössä

  Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmä on uusin virstanpylväs B. Braunin yli 70 vuotta sitten alkaneessa infuusiopumppujen kehitystyössä. Tuotekehityksessä kiinnitetään jatkossa entistäkin enemmän huomiota siihen, kuinka infuusiopumput toimivat sairaalan tietoverkossa. Yhtä aikaa liitettävyyden ja langattomuuden kanssa kehitetään kyberturvallisuutta.

  Lue lisää
 • Syke-sarjan potilastarinat ovat tosielämästä

  Syke-sairaalasarjan tapahtumat sijoittuvat keskussairaalan traumaosastolle. Vaikka kyse on käsikirjoitetusta draamasta, potilastapaukset on kerätty tosielämästä lääkäri- ja sairaanhoitajakonsulttien avustuksella. Todellisia ovat myös sarjassa käytetyt B. Braunin laitteet.

  Lue lisää
 • Uusi DEBATE-tutkimus vertaa lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

  Lääkepallolla on saatu erinomaisia tuloksia pallolaajennuksissa. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei jää vierasesineitä. Vastakäynnistyneessä DEBATE-tutkimuksessa verrataan ensimmäistä kertaa lääkepalloa ja lääkestenttiä.

  Lue lisää
 • Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

  Verisuoniklipsipihti Challengerissa kertakäyttöistä on vain kasetti. Itse pihti on liki ikuinen. Saksassa eurooppalaisista raaka-aineista valmistetun pihdin toimitusvarmuus on erinomainen.

  Lue lisää
 • Saumatonta yhteistyötä potilaiden hyväksi

  Mikrokirurgia otti Suomessa ensiaskeleitaan, kun Juha Hernesniemi teki 1970-luvun alussa ensimmäisen aivoleikkauksensa. Pian mikroskooppi ja erikoisinstrumentit olivat itsestään selvä osa työtä. Toinen mullistus nähtiin, kun kuvantaminen kehittyi. Vuosia lähes tauotta työskennelleestä Hernesniemestä tuli yksi maailman parhaista neurokirurgeista. Hän on tehnyt yli 16 000 leikkausta, ja potilaista suurin osa palasi leikkauksen jälkeen tavalliseen elämään. Hernesniemi käytti muun muassa B. Braunin Aesculapin valmistamia työvälineitä kuten instrumentteja ja klipsejä. Lisäksi Aesculap Academy oli järjestämässä legendaarisia Helsinki Live -kursseja.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää Joulua!

  Lue lisää
 • Ergonomia ja puhdistus tuotekehityksen keskiössä

  Aesculap SQ.line® on uusi ortopedisten perusinstrumenttien sarja, johon kuuluu noin 200 erilaista kirurgista instrumenttia. Muotoilussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja helppoon puhdistukseen, mikä keventää sekä kirurgien että välinehuollon arkea.

  Lue lisää
 • Itsehoitolaitteet ovat osa virtsankarkailun apuvalikkoa

  Virtsankarkailusta kärsii joka kolmannes keski-ikäinen nainen. Iän myötä ongelma yleistyy, mutta se ei ole tavatonta nuoremmillakaan. Ongelman ratkaisemiseksi löytyy monia konsteja – niin itsehoidossa kuin lääkärin vastaanotollakin.

  Lue lisää
 • Uusi ommelainetehdas Espanjassa tehostaa tuotantoa ja varastointia

  B. Braun avasi vuosi sitten Espanjan Rubíin kirurgisten ommelaineiden tuotanto- ja logistiikkakeskuksen. Täysin automatisoitu laitos keskittyy Novosyn®-tuotteisiin.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.