B. Braun News

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

Etsi uutisia aiheesta
Ajanjaksosuodatin
Haku
 • Uusi DEBATE-tutkimus vertaa lääkestentin ja lääkepallon vaikutuksia

  Lääkepallolla on saatu erinomaisia tuloksia pallolaajennuksissa. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei jää vierasesineitä. Vastakäynnistyneessä DEBATE-tutkimuksessa verrataan ensimmäistä kertaa lääkepalloa ja lääkestenttiä.

  Lue lisää
 • Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

  Verisuoniklipsipihti Challengerissa kertakäyttöistä on vain kasetti. Itse pihti on liki ikuinen. Saksassa eurooppalaisista raaka-aineista valmistetun pihdin toimitusvarmuus on erinomainen.

  Lue lisää
 • Saumatonta yhteistyötä potilaiden hyväksi

  Mikrokirurgia otti Suomessa ensiaskeleitaan, kun Juha Hernesniemi teki 1970-luvun alussa ensimmäisen aivoleikkauksensa. Pian mikroskooppi ja erikoisinstrumentit olivat itsestään selvä osa työtä. Toinen mullistus nähtiin, kun kuvantaminen kehittyi. Vuosia lähes tauotta työskennelleestä Hernesniemestä tuli yksi maailman parhaista neurokirurgeista. Hän on tehnyt yli 16 000 leikkausta, ja potilaista suurin osa palasi leikkauksen jälkeen tavalliseen elämään. Hernesniemi käytti muun muassa B. Braunin Aesculapin valmistamia työvälineitä kuten instrumentteja ja klipsejä. Lisäksi Aesculap Academy oli järjestämässä legendaarisia Helsinki Live -kursseja.

  Lue lisää
 • Hyvää Joulua

  Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää Joulua!

  Lue lisää
 • Ergonomia ja puhdistus tuotekehityksen keskiössä

  Aesculap SQ.line® on uusi ortopedisten perusinstrumenttien sarja, johon kuuluu noin 200 erilaista kirurgista instrumenttia. Muotoilussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja helppoon puhdistukseen, mikä keventää sekä kirurgien että välinehuollon arkea.

  Lue lisää
 • Itsehoitolaitteet ovat osa virtsankarkailun apuvalikkoa

  Virtsankarkailusta kärsii joka kolmannes keski-ikäinen nainen. Iän myötä ongelma yleistyy, mutta se ei ole tavatonta nuoremmillakaan. Ongelman ratkaisemiseksi löytyy monia konsteja – niin itsehoidossa kuin lääkärin vastaanotollakin.

  Lue lisää
 • Uusi ommelainetehdas Espanjassa tehostaa tuotantoa ja varastointia

  B. Braun avasi vuosi sitten Espanjan Rubíin kirurgisten ommelaineiden tuotanto- ja logistiikkakeskuksen. Täysin automatisoitu laitos keskittyy Novosyn®-tuotteisiin.

  Lue lisää
 • Kardiovaskulaarisissa neuloissa rungon muoto uudistui

  Optilene®-tuotesarjaan tuli kevään kuluessa ommelainevahvuuksiin 8/0–5/0 uudet CV 2 kardiovaskulaariset neulat. Neuloissa on uudelleen muotoiltu runko ja kolminkertainen silikonipinnoite.

  Lue lisää
 • Huoltotiimissä tarkka protokolla yhdistyy vuosien kokemukseen

  Moitteettomasti toimivat laitteet ovat potilastyön perusta. B. Braunilla asiakkaiden arjen sujumisen varmistaa huoltotiimi, jolla on yhteensä kymmenien vuosien verran ammattitaitoa. Työ tehdään tarkkojen määräysten mukaan.

  Lue lisää
 • Histoacryl® - Nopea iholiima sulkee haavat kivuttomasti

  Histoacryl-iholiiman tuotanto on polkaistu uudelleen käyntiin. Laatuongelma on korjattu, ja toimitukset palautuneet normaaleiksi. Iholiiman etuja ovat käytön helppous, nopeus ja kivuttomuus.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.