B. Braun News

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

Etsi uutisia aiheesta
Ajanjaksosuodatin
Haku
 • Ensimmäinen digitaalinen mikroskooppi Suomessa

  Suomen ensimmäinen 3D-digitaalinen mikroskooppi eli eksoskooppi on hankittu HUS Töölön sairaalaan. Viiden eri laitteen koekäytön jälkeen neurokirurgian leikkausosastolle valittiin B. Braunin toimittama Aesculap Aeos®. Päätöksen ratkaisi paras hintalaatusuhde. Osastonylilääkäri Martin Leheckan mukaan keskeisiä valintakriteerejä olivat 3D-kuvan hyvä laatu ja kameran helppo liikuteltavuus ilman käsiä.

  Lue lisää
 • Uuden sukupolven Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmä

  B. Braun lanseerasi huhtikuussa uuden sukupolven Spaceplus & OnlineSuiteplus -infuusiojärjestelmän. Pitkäjänteisessä tuotekehityksessä on panostettu erityisesti digitaalisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Uudet infuusiolaitteet voi liittää langattomasti sairaalan tietoverkkoon entistä kätevämmin. Työaikaa säästyy, kun infuusiotiedot siirtyvät automaattisesti potilastietojärjestelmään. Potilasturvallisuus paranee, kun pumppujen hälytykset saa ohjattua keskitettyyn hälytysjärjestelmään. Tämä vähentää hälyä ja lisää osastojen hiljaisuutta.

  Lue lisää
 • MDR

  EU:n lääkinnällisistä laitteista annettu asetus (MDR) ja sen toteutus B. Braun -konsernissa.

  Lue lisää
 • Diveen® on uusi itsehoitotuote virtsankarkailuun

  Tahatonta virtsankarkailua voi tapahtua arkisten asioiden yhteydessä, kuten urheillessa tai aivastaessa. Se voi olla myös seurausta raskaudesta, vaihdevuosista tai synnytyksestä. Myös tiettyihin sairauksiin liittyy virtsankarkailua. Huomaamattoman ja helppokäyttöisen Diveenin® on kliinisesti todistettu vähentävän merkittävästi riskiä tahattomaan virtsankarkailuun. Diveen® on maailman ensimmäinen patentoitu ratkaisu virtsankarkailun torjuntaan.

  Lue lisää
 • Sairaala Novassa leikataan EinsteinVision® -torneilla

  Keski-Suomen keskussairaalan kaikki leikkaustoiminta siirtyi tammikuussa uuteen Sairaala Novaan. Muuton yhteydessä laitekantaa yhtenäistettiin. Sairaalan kirurgit olivat mieltyneet jo aiemmin käytössä olleeseen Aesculap® EinsteinVision® 3.0 -torniin. Nyt B. Braunin endoskopialaitteisto on hankittu yhteensä 11 saliin, eikä laitteiden varausvuoroista tarvitse enää kisata. Järjestelmä toimii sekä 2D- että 3D-kameroilla.

  Lue lisää
 • Instrumenttihuollon kiitolinja

  B. Braun on kehittänyt REPevolution-huoltopalvelun, jossa uudet instrumentit saa käyttöön ennen vanhojen lähettämistä huoltoon. Palvelussa voi vaihtaa myös muiden valmistajien huonokuntoisia instrumentteja. Tilalle toimitetaan parissa päivässä Aesculapin® vastaavat tuotteet.

  Lue lisää
 • Uudet yhdenmukaiset pakkaukset

  Käytettävyys ja design-kokemus lähtökohtana.

  Lue lisää
 • Kotihoidolle etäkoulutusta avanteenhoidosta

  Keski-Suomen alueen kotihoidolle järjestettiin helmikuun alussa etäkoulutus, jossa käytiin läpi avanteenhoidon perusasioita. Tarve koulutukselle on jatkuva, sillä työntekijät vaihtuvat ja osalla ei ole aiempaa kokemusta avanteenhoidosta. Teams-koulutus keräsi ruudun ääreen yli 30 kuulijaa. Palaute oli innostunutta ja ennakkokysymyksiä lähetettiin runsaasti. Koulutuksen jälkeen moni osallistuja on saanut lisäneuvoja omien asiakkaidensa hoitoon avannehoitaja Elisa Puumalaiselta.

  Lue lisää
 • Jo yli miljoona lääkepalloa

  B. Braun ja saksalaiset professorit Ulrich Speck ja Bruno Scheller kehittivät ensimmäisinä maailmassa sepelvaltimoahtautumien hoitoon lääkepallon 2000-luvun alkupuolella.

  Lue lisää
 • Käyttöönotto älylaseilla

  Varkaudessa avattiin uusi Aalto hyvinvointikeskus 22.3.2021. Dialyysipotilaita varten rakennukseen asennettiin AQUAboss®-vedenkäsittelyjärjestelmä ja keskitetty konsentraatin jakelujärjestelmä. Niiden käyttöönotto tehtiin poikkeuksellisesti älylasien ja etäyhteyden avulla.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.