B. Braun News

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tuoreimmat uutiset

Etsi uutisia aiheesta
Ajanjaksosuodatin
Haku
 • Ergonomia ja puhdistus tuotekehityksen keskiössä

  Aesculap SQ.line® on uusi ortopedisten perusinstrumenttien sarja, johon kuuluu noin 200 erilaista kirurgista instrumenttia. Muotoilussa on panostettu erityisesti ergonomiaan ja helppoon puhdistukseen, mikä keventää sekä kirurgien että välinehuollon arkea.

  Lue lisää
 • Itsehoitolaitteet ovat osa virtsankarkailun apuvalikkoa

  Virtsankarkailusta kärsii joka kolmannes keski-ikäinen nainen. Iän myötä ongelma yleistyy, mutta se ei ole tavatonta nuoremmillakaan. Ongelman ratkaisemiseksi löytyy monia konsteja – niin itsehoidossa kuin lääkärin vastaanotollakin.

  Lue lisää
 • Uusi ommelainetehdas Espanjassa tehostaa tuotantoa ja varastointia

  B. Braun avasi vuosi sitten Espanjan Rubíin kirurgisten ommelaineiden tuotanto- ja logistiikkakeskuksen. Täysin automatisoitu laitos keskittyy Novosyn®-tuotteisiin.

  Lue lisää
 • Kardiovaskulaarisissa neuloissa rungon muoto uudistui

  Optilene®-tuotesarjaan tuli kevään kuluessa ommelainevahvuuksiin 8/0–5/0 uudet CV 2 kardiovaskulaariset neulat. Neuloissa on uudelleen muotoiltu runko ja kolminkertainen silikonipinnoite.

  Lue lisää
 • Huoltotiimissä tarkka protokolla yhdistyy vuosien kokemukseen

  Moitteettomasti toimivat laitteet ovat potilastyön perusta. B. Braunilla asiakkaiden arjen sujumisen varmistaa huoltotiimi, jolla on yhteensä kymmenien vuosien verran ammattitaitoa. Työ tehdään tarkkojen määräysten mukaan.

  Lue lisää
 • Histoacryl® - Nopea iholiima sulkee haavat kivuttomasti

  Histoacryl-iholiiman tuotanto on polkaistu uudelleen käyntiin. Laatuongelma on korjattu, ja toimitukset palautuneet normaaleiksi. Iholiiman etuja ovat käytön helppous, nopeus ja kivuttomuus.

  Lue lisää
 • EDI nopeuttaa ja helpottaa tilausten käsittelyä

  B. Braun parantaa tilausjärjestelmäänsä ottamalla suurten asiakkaiden kanssa käyttöön sähköisen tilausjärjestelmän. Ensimmäisenä EDI- eli Electronic Data Interchange -maailmaan siirsi tilauksensa Mehiläinen. Uusi järjestelmä nopeuttaa toimituksia ja vähentää virheiden määrää.

  Lue lisää
 • SeQuent® Please OTW hoitaa ahtaumat raajoissa

  Pallolaajennuksen jälkeen tehtävä lääkepallohoito on vaihtoehto metalliselle tukiverkolle eli stentille. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei tarvitse jättää vieraita esineitä.

  Lue lisää
 • Vesivastuu on osa yrityksen riskienhallintaa

  Vuosittain maaliskuun 22. päivänä vietettävä Maailman vesipäivä muistuttaa puhtaan veden tärkeydestä. Vastuullinen veden käyttö on tärkeää myös B. Braunille, joka on onnistunut vähentämään vedenkulutusta tehtaillaan Espanjassa ja Intiassa. Veteen liittyvien riskien tunnistaminen on tärkeää myös Suomessa.

  Lue lisää
 • Lausunto Ukrainan tilanteesta

  B. Braunilla olemme järkyttyneitä siitä, että Venäjä on aloittanut sodan Euroopassa ja seuraamme kehitystä erittäin huolestuneena. Yrityksen johdon ja työntekijöiden ajatukset ovat ukrainalaisten ihmisten luona. Logistiikka- ja toimitusketjut ukrainalaisille asiakkaille ovat tällä hetkellä poikki. Työntekijöidemme turvallisuuden lisäksi tärkein tavoitteemme on edelleen varmistaa terveydenhuoltomarkkinoiden saatavuus.

  Lue lisää
Sisältöä ladataan...

Ilmeni virhe. Yritä uudelleen.