Minuutissa desinfioitu venttiilitulppa SwabCabilla®

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Minuutissa desinfioitu venttiilitulppa SwabCabilla®

SwabCap®-desinfektiokorkki on laajassa käytössä lähes jokaisessa Suomen keskussairaalassa.

Se säästää tutkitusti hoitajien työaikaa ja vähentää potilaiden infektioriskiä. Vastikään varmistuneen tutkimustiedon mukaan SwabCab® desinfioi venttiilitulpan jo yhdessä minuutissa. Aikaa tarvitaan siis merkittävästi vähemmän, sillä aiemman tutkimusdatan pohjalta desinfektioajaksi suositeltiin viittä minuuttia.

SwabCap® on tarkoitettu neulattomien, Luer/LuerLocktyyppisten venttiilitulppien pinnan desinfiointiin ennen käyttöä sekä käyttökertojen välissä. Desinfiontiaineena on 70-prosenttinen isopropyylialkoholi. SwabCap® suojaa myös ilma- ja kosketuskontaminaatiolta. Kertakäyttöisen korkin poistamisen jälkeen venttiilitulppa on käyttövalmis, eikä sitä tarvitse enää pyyhkiä ennen käyttöä. SwabCap® pitää pinnan desinfioituna seitsemän päivän ajan, jos korkkia ei poisteta.

Helppokäyttöinen desinfektiokorkki tekee neulattomien venttiilitulppien käytöstä turvallisempaa, sillä sen avulla desinfektioprosessi on hallitumpi ja varmempi. Sen käytöllä on saatu vähennettyä esimerkiksi katetriperäisten infektioiden määrää.

SwabCapia® on saatavana myös integroituna suoraan huuhteluruiskun mäntäosaan. Swab- Flush® helpottaa esimerkiksi kanyylin huuhtelua, kun huuhtelun jälkeen desinfiointikorkki on heti käytettävissä valmiiksi huuhteluruiskuun kiinnitettynä.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki