Ecoflac® Connect

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Ecoflac® Connect

– mielenrauhaa lääkkeiden sekoittamiseen.

B. Braun lanseerasi vuoden 2018 loppupuolella Ecoflac® Connect -lääkkeen laimennusvälikappaleen, jolla kuiva-aine sekoitetaan suljetusti kantajaliuokseen. Lääkkeen kuiva-ainepullo ja Ecoflac® Plus -nestesäiliö yhdistetään toisiinsa kertakäyttöisen välikappaleen avulla. Aineiden sekoittaminen onnistuu helposti yhdistelmää kallistelemalla ja Ecoflac® Plus -nestesäiliötä puristamalla. Lääkeliuos on valmis annosteltavaksi, kun nesteensiirtoletkusto (esim. Intrafix® Safeset) kiinnitetään omalle paikalleen infuusiota varten.

Ecoflac® Connectin käyttö lisää sekä terveydenhuollon työntekijöiden että potilaiden turvallisuutta. Sen ominaisuudet auttavat estämään pistotapaturmia ja lääkeaineille altistumista. Helppokäyttöiseksi muotoiltu siirtolaite säästää aikaa, ehkäisee kontaminaatioita ja parantaa aseptiikkaa. Se vähentää myös lääkintävirheiden riskiä, sillä kuiva-aineita sisältänyt lasipullo jätetään siirtolaitteeseen kiinni koko tiputuksen ajaksi. Siitä käytetyn lääkeaineen tiedot on helppo tarkistaa.

Ecoflac® Connectia valmistetaan kolmessa koossa. S-koko on mitoitettu halkaisijaltaan 13 millimetrin kuivaainepullojen kauloihin, M-koko 21 millimetrin ja L-koko 32 millimetrin.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki