Väkäslangat ovat haavansulun uusi suunta

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Väkäslangat ovat haavansulun uusi suunta

Vaikka haavansulku on luonnollinen osa leikkaustoimenpidettä, siinä on aina omat haasteensa. Keskeisimpinä haasteina ovat haavan oikea sulkutekniikka sekä toimenpiteeseen valittava oikea ommelaine.

Haavansulkuun käytetyn langan solmiminen on haasteellista oppia. Solmimiselle on toisinaan hyvin vähän tilaa, se vie aikaa ja siihen tarvitaan usein myös avustajaa. Riski ompeleen löystymisestä sekä avautumisesta on aina olemassa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että virhe solmussa on virhe toimenpiteessä.

Solmuton vaihtoehto haavansulkuun on väkäslanka. Väkäslangan keskeisin ominaisuus on langan runkoon leikatut pienet väkäset, jotka ommeltaessa tarttuvat kudokseen pitäen suljettavan haavan reunat tiiviisti yhdessä. Niiden ansiosta väkäslankaa ei tarvitse solmia.

Väkäslankoja on saatavilla kahdensuuntaisilla väkäsillä kahdella neulalla ja yhdensuuntaisilla väkäsillä yhdellä neulalla, erilaisilla ommelainemateriaaleilla, neuloilla sekä langan pituuksilla.

B. Braun myy Quill™-väkäslankoja. Juuri Quill™ lanseerasi väkäslangat markkinoille vuonna 2006. Ammatillisen osaamisensa, kokemuksensa ja tuotekehityksensä myötä Quillille on syntynyt laaja tuotevalikoima kattamaan erilaisten kirurgisten toimenpiteiden tarpeet. B. Braun tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ommelaineita erilaisiin toimenpiteisiin.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki