Aesculap Academy uudisti verkkosivunsa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Aesculap Academy uudisti verkkosivunsa

Saksassa vuonna 1995 perustettu Aesculap Academy uudisti verkkosivustonsa 25. juhlavuotensa kunniaksi.

Aesculap Academy on koko B. Braun -konsernin koulutusorganisaatio, joka on vakiinnuttanut paikkansa yli 40 maassa. Akatemia järjestää vuosittain noin 2 000 kurssia, joilla on miltei 70 000 osallistujaa. Nykyään se on yksi johtavista lääketieteellisistä koulutusorganisaatioista.

Aesculap Academy on 25 vuoden ajan tukenut lääketieteen kehitystä koulutus- ja jatkokoulutusohjelmillaan sekä käytännöllisillä työpajoillaan. Nyt poikkeusaikana verkkokoulutukset ovat kasvattaneet suosiotaan. Digitaalisuus lisää mahdollisuuksia oppimiseen ja kansainväliseen verkostoitumiseen, ja akatemia järjestää täydennyskoulutusta myös webinaarien ja verkkokurssien sekä -konferenssien muodossa. Koulutusorganisaation kansainväliset verkostot tuovat alan asiantuntijoita ympäri maailmaa yhteen jakamaan tietoa. Samalla avautuu mahdollisuus tieteelliseen dialogiin.

– Verkkosivut uusittiin juhlavuoden kunniaksi, ja ne julkaistiin Aesculap Academyn virallisena syntymäpäivänä 15. syyskuuta. Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli sujuva käyttökokemus päätelaitteesta riippumatta. Lisäksi sivusto sai uuden visuaalisen ilmeen, Suomen Aesculap Academyn toiminnasta vastaava Mia Pentinmikko kertoo.

Akatemia lanseeraa ensi vuonna kansainvälisesti myös uuden saksalaisen podcast-sarjan ”Medizin aufs Ohr” (Medicine in the Ear). finland.aesculap-academy.com

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki