B. Braun mukana SHHY:n Valtakunnallisilla Haavapäivillä 2020

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

B. Braun mukana SHHY:n Valtakunnallisilla Haavapäivillä 2020

Haavapäivät järjestettiin 30. -31.1.2020 Helsingin Messukeskuksessa ja päivien teemana oli "Vastuuna haavat". Torstaina keskusteltiin haavanhoidosta valtakunnallisesti ja perjantaina päästiin tutustumaan haavanhoitoon paikallisesti ja käytännönläheisesti.

B. Braunin OPM –tiimi oli mukana menossa ja Haavapäivien teema oli huomioitu hyvin B. Braunin osastolla.

- Esillä meillä oli Prontosan® –tuotteet ja keskustelimme tuotteiden toiminnasta, ainesosista, käyttöturvallisuudesta ja helposta käytöstä. Lisävahvistuksena oli Sveitsistä B. Braunin kliininen konsultti Uwe Kaufhold. Hän kertoi biofilmin poistamisesta ja haavan puhdistamisesta käytännönläheisesti Prontosan® –haavahuuhteen ja Prontosan® Debridement Pad –mikrokuitutyynyn avulla, haavanhoidon tuotepäällikkö Pirkko Sandroos listaa. 

Haavapäivät ovat olleet B. Braunille joka vuosi antoisat ja tänäkin vuonna tunnelma oli katossa. Päivillä oli noin 600 osallistujaa eri puolelta Suomea ja näyttelyssä oli vilkas sekä iloinen tunnelma. Lisäksi ständillä nähtiin hieman epätavallisempaa rekvisiittaa.

- Puhumme paljon Prontosan® -tuotteista haavanhoidon kuninkaana ja tuohon teemaan sopivasti myös meillä oli kruunut päässä. Erotuimmekin kivasti kruunupäisinä näytteilleasettajien joukossa, Sandroos kertoo.