Hopeasidos tuubissa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Hopeasidos tuubissa

Suosittu haavanhoitotuote Askina® Calgitrol® Pasta on ainoa hopeasidos pastamuodossa. Helposti levitettävän alginaattipastan vaikuttava ainesosa on ioninen hopea.

– Geelimäinen Askina Calgitrol Pasta muotoutuu erittäin hyvin haavapohjaan. Sidoksen alle ei jää tilaa bakteerien kasvulle. Haavaan vapautuvien antimikrobisten hopeaionien taso pysyy samana koko sidoksen käyttöajan, kertoo B. Braunin haavanhoidon tuotepäällikkö Pirkko Sandroos.

Askina Calgitrol Pastaa käytetään paljon diabeetikkojen neuropaattisten jalkahaavojen hoidossa. Muita soveltuvia käyttökohteita ovat pinnalliset tai syvät haavat, infektoituneet haavat, I-IV asteen painehaavat, laskimo- ja valtimohaavat sekä toisen asteen palovammat ja ihonottokohdat.

Apu haastaviin haavoihin

Kooltaan 15 gramman tuubissa on pitkä kanyyli, jolla pastaa on helppo levittää pieniinkin haavoihin sekä fisteleihin ja onkaloihin. Tuubi säilyy avattuna seitsemän vuorokautta. Sidos vaihdetaan 1–3 vuorokauden välein haavan erityksestä riippuen. Pieni pakkauskoko auttaa vähentämään hävikkiä.

Sandroos muistuttaa, että tuubia tulee ravistaa ennen käyttöä. Kunnolla sekoittunut pasta on mustikkajogurtin väristä. Jos tuubia ei ravista, ulostuleva aine on kirkasta. Pastan päälle kiinnitetään peittosidos, joka valitaan haavan tilan ja erityksen mukaan. Koska pasta ei kuivu tai kovetu, se on helppo poistaa Prontosan®-haavahuuhteella tai keittosuolaliuoksella.

Sarjaan kuuluvat pastan lisäksi Askina Calgitrol Ag- ja THIN -haavasidokset. Sarjan kaikki tuotteet ovat ionista hopeaa sisältäviä haavanhoitotuotteita.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki