Quill™ -väkäslangat uudistuvat

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Quill™ -väkäslangat uudistuvat

Quill™ -väkäslangat ovat solmuton vaihtoehto haavansulkuun. Langan runkoon leikatut pienet väkäset tarttuvat ommeltaessa kudokseen ja pitävät suljettavan haavan reunat tiiviisti yhdessä. Niiden ansiosta lankaa ei tarvitse solmia, mikä nopeuttaa toimenpidettä. Yhtenäisellä ompeleella saavutetaan siistimpi lopputulos.

Quill™ -väkäslankojen rakenne ja pakkaukset uudistuvat alkuvuodesta 2021. Väkästiheyttä kasvatetaan aikaisemmasta 27:stä 42:een väkäseen/tuuma (2,54 cm). Näin saumasta tulee entistä pitävämpi. Tuotepakkauksia uudistetaan niin, että niiden avaaminen on jatkossa helpompaa. Samalla valikoimaa laajennetaan kymmenillä uusilla tuotteilla.

– Valikoimaan saadaan nyt muun muassa 23 senttimetrin mittaisia lankoja, joita on kaivattu erityisesti tähystysleikkauksiin. Lisäksi lastenkirurgiaa varten on tulossa ohuempia lankoja, mainitsee B. Braunin liiketoimintayksikön päällikkö Kaj Nummelin.

Quill™ -väkäslankoja on saatavana erilaisilla ommelainemateriaaleilla, neuloilla ja langan pituuksilla. Yhdensuuntaisissa langoissa on toisessa päässä luuppilenkki ja toisessa neula. Kahdensuuntaisissa langoissa on neulat molemmissa päissä, ja väkäset alkavat langan keskeltä molempiin päihin. Langan kokovalinnassa muistisääntönä on, että lisää tavallisen ompeleen vahvuuteen +1 USP, niin saat sitä vastaavan, oikean koon Quill™ -väkäslangalle.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki