Tevadaptor® kuuluu nyt B. Braunin tuotekatalogiin

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tevadaptor® kuuluu nyt B. Braunin tuotekatalogiin

Tevadaptor® on korkealaatuinen suljettu järjestelmä (CSTD) nestemäisten lääkeaineiden laimentamiseen. Se on ollut Suomessakin käytössä jo usean vuoden ajan, mutta tuotteen edustus siirtyi B. Braunille joulukuussa 2019.

B. Braun vastaa Tevadaptorin myynnistä ja jakelusta Suomessa. Tevadaptor-portfolio sisältää useita eri tuotteita eri käyttökohteisiin. Israelissa kehitetty järjestelmä soveltuu kaikkien terveydenhoidon ammattilaisten käyttöön. Se helpottaa ja turvaa sairaalahenkilökunnan jokapäiväistä työtä.

– Meillä Suomessa Tevadaptor on käytössä pääasiassa sytostaattien laimennuksessa, mutta on muitakin vaaralliseksi luokiteltuja lääkeaineita, joihin tuotetta voisi käyttää. Se on yksi turvallisimmista mahdollisista lääkkeen laimennusmenetelmistä ja lisäksi erittäin käyttäjäystävällinen ja ergonominen päivittäisessä työssä. Uskomme, että Tevadaptorin käyttö laajenee lähivuosina, liiketoimintayksikön päällikkö Vesa Mäkilä B. Braunilta kertoo.

Järjestelmän käyttö on helppoa ja näppärää

Tevadaptorissa on patentoitu ilmanpuhdistustekniikka, joka mahdollistaa antineoplastisten ja muiden vaarallisten lääkkeiden turvallisen käsittelyn, sekoittamisen, valmistamisen ja antamisen. Se ei vaihda suodattamatonta ilmaa tai epäpuhtauksia ympäristön kanssa. Näin se estää järjestelmän ulkopuolisen ilman pääsyn järjestelmään ja vaarallisten lääke- tai höyrypitoisuuksien pääsyn järjestelmän ulkopuolelle.

Farmaseutit voivat laimentaa vaaralliset lääkkeet turvallisesti ja helposti, koska järjestelmän käyttö on vaivatonta ja ergonomisesti sujuvaa. Järjestelmä varmistaa turvallisuuden minimoimalla altistumisen vaarallisille aineille, kuten aerosoleille ja höyryille. Se ylläpitää samalla lääkkeiden steriiliyttä.

Terveydenhoidon eturintamassa myös sairaanhoitajat kohtaavat suoran altistumisen vaarallisille aineille antaessaan lääkkeitä. Tevadaptor-portfolio mahdollistaa sytotoksisten ja muiden antineoplastisten lääkkeiden turvallisen käsittelyn. Se eliminoi myös tahattomat neulanpistovammat.

Tevadaptor luokitellaan NIOSH-määritelmän mukaan CSTD-tuotteeksi (Closed System Transfer Device). Tuote täyttää NIOSH-suositukset CSTD-lääkkeiden käytöstä myös eläinlääketieteellisessä käytössä.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki