Uudet monipuoliset troakaaret

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Uudet monipuoliset troakaaret

B. Braunin troakaarivalikoima uudistuu marraskuussa. Uusia, kertakäyttöisiä Aesculap-troakaaria tuodaan neljä erilaista mallia: optiset, dilatoivat, leikkaavat ja Hasson-troakaaret. Kaikkia on saatavana sekä ballongin kanssa että ilman. Täytettynä ballonki auttaa pitämään troakaaren paikoillaan.

Uusissa Aesculap-troakaarissa on panostettu turvaominaisuuksiin. Esimerkiksi röntgenpositiivinen merkki varren distaalisessa päässä helpottaa asennusta. Sulkuventtiili varmistaa ilmatiiviin työskentelykanavan. Venttiiliosan alla olevat siivekkeet helpottavat pitämään troakaaresta kiinni asetusvaiheessa. Leikkaavan troakaaren venttiiliosassa on sininen turvanappi, jolla terän saa vedettyä pistimen sisään. Optinen troakaari mahdollistaa vatsanpeitteiden tarkkailun asettamisen aikana, mikä vähentää elinten ja verisuonten vaurioitumisen riskiä tähystysleikkauksessa.

– Aesculap-troakaaret ovat laadukas lisä kirurgin arkeen. Niiden turvaominaisuudet helpottavat kirurgin työtä ja takaavat potilaalle mukavamman ja turvallisemman hoidon, sanoo B. Braunin endoskopian tuotepäällikkö Niko Rohleder.

Kertakäyttöiset Aesculap-troakaaret ovat kustannustehokas vaihtoehto, ja ne vähentävät välinehuollon kuormitusta. Valikoimassa on saatavana neljä eri halkaisijaa ja yleisimmät pituudet. Ne soveltuvat monipuolisesti laparoskooppisiin leikkauksiin esimerkiksi yleiskirurgian, urologian, gynekologian ja gastroenterologian aloilla.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki