Diveen® on uusi itsehoitotuote virtsankarkailuun

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Diveen® on uusi itsehoitotuote virtsankarkailuun

Tahatonta virtsankarkailua voi tapahtua arkisten asioiden yhteydessä, kuten urheillessa tai aivastaessa. Se voi olla myös seurausta raskaudesta, vaihdevuosista tai synnytyksestä. Myös tiettyihin sairauksiin liittyy virtsankarkailua. Huomaamattoman ja helppokäyttöisen Diveenin® on kliinisesti todistettu vähentävän merkittävästi riskiä tahattomaan virtsankarkailuun. Diveen® on maailman ensimmäinen patentoitu ratkaisu virtsankarkailun torjuntaan.

B. Braunin kehittämän itsehoitoon tarkoitetun Diveenin ansiosta naiset voivat elää täysillä ja virtsankarkailun hallinta helpottuu. Diveen on saatavilla apteekeista pian myös Suomessa.

Virtsankarkailu on hyvin tavallinen vaiva, eikä sitä tule hävetä. Noin joka viides yli 18-vuotias nainen kärsii siitä. Euroopassa kuitenkin vain joka kolmas ja Yhdysvalloissa joka neljäs virtsankarkailusta kärsivistä naisista hakee apua ongelmaan.*

Miten Diveen toimii?

Diveen mahdollistaa aktiivisemman arjen, sillä sen kanssa esimerkiksi urheilusuorituksen aikana ei tarvitse huolehtia tahattomasta virtsankarkailusta. Kaikkien B. Braunin tuotteiden suunnittelussa käytettävyys ja intuitiivisuus on huomioitu jo alusta asti.

Diveen sopii käytettävyytensä ja kokonsa vuoksi mukana kuljetettavaksi ja on hienovarainen ja huomaamaton apu. Käyttö on hyvin samankaltaista kuin tamponilla.

Diveen tukee emättimen etuseinämää virtsarakon kaulan alla. Esimerkiksi yskiminen aiheuttaa äkillistä vatsansisäistä painetta, joka voi johtaa tahattomaan virtsankarkailuun. Diveenin ansiosta paine välittyy virtsarakon kautta suoraan Diveeniin, joka tukee virtsaputkea. Näin tahaton virtsankarkailu vähenee.

Kertakäyttöistä Diveeniä ei tarvitse poistaa kesken päivän tai edes wc-käynnin ajaksi. Kudosystävällinen Diveen tarjoaa suojaa jopa 12 tunniksi.

Voit tilata Diveeniä helposti EDIS-verkkokaupasta

*Pr Haab, F. Rapport sur le theme de l’incontinence, 2007, p.7 – Ballanger, P. Épidémologie de l’incontinence urinaire chez la femme, Progrès en Urologie (2005), 15, Supp. Nº1, 1322-1333

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki