Jo yli miljoona lääkepalloa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Jo yli miljoona lääkepalloa

B. Braun ja saksalaiset professorit Ulrich Speck ja Bruno Scheller kehittivät ensimmäisinä maailmassa sepelvaltimoahtautumien hoitoon lääkepallon 2000-luvun alkupuolella.

Maailmanlaajuisesti B. Braunin lääkepallolla on 70 prosentin markkinaosuus. Sen myynti ylitti miljoona kappaletta viime joulukuussa.

Lääkepallon hyöty on laajasti tunnustettu. Päätehtävän lisäksi lääkeainepäällysteenä oleva paklitakseli vapautuu tarttuen suonen pintaan ja ehkäisee näin suonen uudelleen tukkeutumista. Mahdollisen jatkohoidon kannalta ero on iso: siinä missä lääkestentti jättää kehoon vieraan esineen, lääkepallo mahdollistaa jatkohoidossa enemmän vaihtoehtoja.

SeQuent® Please Neo -lääkepallo on saanut Euroopan kardiologiselta seuralta (ESC) korkeimman hoitosuosituksen A1 sepelvaltimoahtautumien hoidossa. Se on nyt käytössä ympäri maailman, erityisesti Euroopassa ja Aasiassa. Suomessa lääkepalloa on käytetty jo yli vuosikymmenen ajan.

B. Braun tähtää menestyksekkään tuotteen kanssa nyt USA:han, viimeiselle markkinalle, jossa lääkepalloa ei vielä käytetä. Uuden sukupolven SeQuent® SCB -lääkepallon tuotekehitys on edennyt prekliiniseen tutkimusvaiheeseen. Sen lääkeaineena käytetään sirolimuusia eli rapamysiinia.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki