Käyttöönotto älylaseilla

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Käyttöönotto älylaseilla

Varkaudessa avattiin uusi Aalto hyvinvointikeskus 22.3.2021. Dialyysipotilaita varten rakennukseen asennettiin AQUAboss®-vedenkäsittelyjärjestelmä ja keskitetty konsentraatin jakelujärjestelmä. Niiden käyttöönotto tehtiin poikkeuksellisesti älylasien ja etäyhteyden avulla.

Olli Maunu toimi saksalaisen kollegansa silminä Varkaudessa.

Koronan aiheuttamat matkustusrajoitukset ovat vauhdittaneet digitalisaatiota monilla aloilla. Varkaudessa uudenlaista tekniikkaa hyödynnettiin AQUAboss®-vedenkäsittelyjärjestelmän käyttöönotossa. Keskitettyyn konsentraatin jakelujärjestelmään on liitetty seitsemän hoitopaikkaa dialyysipotilaille.

– Normaalioloissa lopputarkastuksen tekee Saksasta saapunut insinööri. Karanteenivaatimusten takia teimme käyttöönoton ensimmäistä kertaa etäyhteydellä. Käytin älylaseja, joiden kamera lähetti reaaliaikaista kuvaa Saksaan. Lasien mikrofoni avasi keskusteluyhteyden, kuvailee B. Braunin huoltopäällikkö Olli Maunu.

Paikan päällä olivat Maunu ja suomalainen huoltoteknikko, jotka toimivat saksalaiskollegan käsinä ja silminä. Käyttöönotossa järjestelmään lasketaan vettä, ja se yhdistetään kiinteistöhuollon etähälytysjärjestelmään. Samalla otetaan vesinäytteitä ja testataan, että datayhteys toimii virheettömästi. Saumattomalla yhteistyöllä lopputarkastus onnistui sovitussa aikataulussa, poikkeusoloista huolimatta.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki