Hyvää Joulua

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Hyvää Joulua

Kiitämme yhteistyöstä ja toivotamme asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme hyvää Joulua!

Christmas background with christmas decoration - 3d rendering

Yli 180 vuoden ajan kestävä kehitys on ollut yksi B. Braunin arvoista ja toimintamme perusta. Uskomme, että vain kestävällä tavalla toimiva yritys, joka ottaa vastuun nykyisistä ja tulevista sukupolvista, voi kasvaa tulevaisuudessa. Näin toimimalla sitoudumme visioomme: suojelemme ja edistämme ihmisten terveyttä ympäri maailman.

Suomessa B. Braun on tukenut Sairaalaklovnit ry:n toimintaa isopunanenä-tason tukijana vuodesta 2015 lähtien. Klovnitoiminta tukee lasten mahdollisuutta pieniin ilon hetkiin sairauden keskellä saaden heidät unohtamaan sairautensa hetkeksi ja antaa luvan hyvälle mielelle sekä hulluttelulle.

Lisäksi jatkamme Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelman tukemista, joka auttaa vähävaraisia nuoria jatkamaan opintojaan peruskoulun jälkeen oppimateriaalituen muodossa.

Olemme mukana edellä mainittujen järjestöjen toiminnan tukemisessa myös jatkossa. Näin joulun alla lahjoitamme joulutervehdyksiin varatut varat Hyvä Joulumieli 2022 -keräykseen. Keräysvaroilla lahjoitetaan ruokalahjakortteja talousvaikeuksista kärsiville lapsiperheille.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki