Lausunto Ukrainan tilanteesta

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Lausunto Ukrainan tilanteesta

B. Braunilla olemme järkyttyneitä siitä, että Venäjä on aloittanut sodan Euroopassa ja seuraamme kehitystä erittäin huolestuneena. Yrityksen johdon ja työntekijöiden ajatukset ovat ukrainalaisten ihmisten luona. Logistiikka- ja toimitusketjut ukrainalaisille asiakkaille ovat tällä hetkellä poikki. Työntekijöidemme turvallisuuden lisäksi tärkein tavoitteemme on edelleen varmistaa terveydenhuoltomarkkinoiden saatavuus.

Taustaa

B. Braunilla on Ukrainassa oma myyntiyhtiö Kiovassa. Tällä hetkellä B. Braun työllistää Ukrainassa 65 henkilöä. B. Braunilla ei ole tuotantolaitosta Ukrainassa.

B. Braun työllistää Venäjällä noin 3 400 henkilöä. Tverissä, 200 kilometriä Moskovasta luoteeseen, B. Braun valmistaa infuusioliuoksia ja -tarvikkeita sekä avannetuotteita paikallisille markkinoille. B. Braunilla on myös dialyysiasemia, joissa hoidetaan noin 8 000 dialyysipotilasta.

B. Braun ei vie valmiita tuotteita Ukrainasta tai Venäjältä muille markkinoille. B. Braun -konserni ei myöskään osta raaka-aineita tai komponentteja kummastakaan maasta. Tämän vuoksi Venäjän ja Ukrainan ulkopuolella ei tämänhetkisen tiedon mukaan ole odotettavissa ongelmia toimitusten suhteen.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki