SeQuent® Please OTW hoitaa ahtaumat raajoissa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

SeQuent® Please OTW hoitaa ahtaumat raajoissa

Pallolaajennuksen jälkeen tehtävä lääkepallohoito on vaihtoehto metalliselle tukiverkolle eli stentille. Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei tarvitse jättää vieraita esineitä.

SeQuent® Please OTW takaa homogeenisen ja täysin polymeerivapaan lääkeaineen vapautumisen suoneen.

Lääkepallohoito on ollut perifeeristen arteriasuonten hoitomuoto noin viisi vuotta. Se on vuosi vuodelta yleistynyt raajojen sepelvaltimoahtauman hoidossa. Lääkepallokäsittelyssä lääkeaine viedään ahtautuneen suonen sisäpintaan. Lääkeaine vapautuu pallon pinnalta kerta-annoksena, tarttuu verisuonen sisäpintaan ja ehkäisee suonen uudelleen tukkeutumista.

Lääkepallolla hoidettaessa kehoon ei tarvitse jättää kehoon kuulumattomia esineitä. Hoitomuoto on vaihtoehto stenteille, joiden heikkous on juuri se, että kehoon jää sinne kuulumatonta metallia. Lääkepallo myös mahdollistaa jatkohoidossa enemmän vaihtoehtoja.

– Lääkepallo toimii hyvin esimerkiksi vuotoriskipotilailla. Lääkepallopotilaat tarvitsevat lyhyemmän verenohennuslääkehoidon kuin stentillä hoidetut potilaat. Ja jos sama kohta ahtautuu uudelleen, useampia hoitomuotoja on vielä valittavissa. Jos ahtauma on hoidettu stentillä, se saattaa sulkea pois hoitovaihtoehtoja, B. Braunin tuotepäällikkö Janne Karvinen sanoo.

Lääkeaine viedään suoneen kohdennetusti

B. Braunin lääkepallo SeQuent Please OTW on syntynyt sepelvaltimoiden ja alaraajavaltimoiden pallolaajennusten kehitystyön tuloksena. Sen etuja on muun muassa lyhytaikainen paklitakselin annostelu ja kohdennettu lääkeaineen vienti verisuonen seinään.

– Matala kärkiprofiili ja pallon profiili vähentävät kitkaa ja varmistavat ylivertaisen paikalleen menevyyden, Karvinen sanoo.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki