Tiina sai virtsankarkailun kuriin - "Oloni on nyt itsevarmempi"

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Tiina sai virtsankarkailun kuriin - "Oloni on nyt itsevarmempi"

Tahaton virtsankarkailu on monen naisen vaiettu vaiva. Ja huoleton tokaisu ”naurattaa niin, että menee pissat housuun” totisinta totta. Somevaikuttaja Tiina Arponen sai vaivaan helpotusta itsehoitotuote Diveenistä.

Diveeniä myy sairaaloille B. Braun Medical Oy. Kuluttajat voivat ostaa tuotetta edis.fi-verkkokaupasta.

Somevaikuttaja Tiina Arponen, 41, havahtui virtsankarkailuun jo vähän päälle kolmekymppisenä.

– Muistan elävästi hetken, kun vuosia sitten otin muutaman juoksuaskeleen lapseni perään, joka lähti yllättäen juoksemaan päiväkodilta kotia kohti. Tunsin lirahduksen ja muistan kauhunsekaiset ajatukseni, että mitä tämä tämmöinen on, Tiina Arponen muistelee.

Sittemmin riskitilanteet lisääntyivät ja arkipäiväistyivät. Kun aivastus oli tuloillaan, jalat oli ehdittävä ristiä vikkelästi.

– Eräänkin kerran on pitänyt tehdä kesken kävelyn äkkipysähdys, jotta olen saanut jalat ristittyä ennen aivastusta.

"Pystyin hyppimään trampoliinilla"

Tiina Arponen sai kokeiltavakseen virtsankarkailun ehkäisyyn suunnitellun B. Braunin Diveen-laitteen. Se asetetaan emättimeen tamponin tapaan. Laite tukee emättimen etuseinämää virtsarakon kaulan alla.

Esimerkiksi yskiminen aiheuttaa äkillistä vatsansisäistä painetta, joka voi johtaa tahattomaan virtsankarkailuun. Diveenin ansiosta paine välittyy virtsarakon kautta suoraan laitteeseen, joka tukee virtsaputkea. Näin tahaton virtsankarkailu vähenee.

– Ihan ensimmäiseksi menin trampoliinille hyppimään. Jännittyneenä kuulostelin kehoani. Mikä parasta, pystyin hyppimään. Myös juokseminen sujui mallikkaasti.

"Käytän aina tarvittaessa"

Arposen kokemuksen mukaan kertakäyttöisen Diveenin käyttö on helppoa, eikä laitteen olemassaoloa edes muista. Hän aikoo jatkossa käyttää Diveeniä aina tarvittaessa.

– Oloni on itsevarmempi ja minun on helpompi olla ja toimia. On mahtavaa, että näitä pieniä, näkymättömiä apuvälineitä on tarjolla, Arponen kiittelee. Sen lisäksi hoidan itseäni myös muilla tavoilla, kuten jumppaamalla lantionpohjan lihaksia, Arponen kertoo.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki