Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Challenger®-klipsipihti on ekologinen ja toimitusvarma

Verisuoniklipsipihti Challengerissa kertakäyttöistä on vain kasetti. Itse pihti on liki ikuinen. Saksassa eurooppalaisista raaka-aineista valmistetun pihdin toimitusvarmuus on erinomainen.

Challenger Ti / Ti-P
Titaaniklipsien laaja kontaktipinta mahdollistaa turvallisen klipsin asettamisen. Challenger-klipsipihti on monta kertaa laukaistava. Se on myös markkinoiden ainoa pestävä ja uudelleenkäytettävä pihti.

Leikkauksissa suonten sulkemiseen käytettyjä kirurgisia Challenger-klipsipihtejä on kahta erilaista mallia: paineilmalla ladattava Challenger Ti-P ja sormivoimalla ladattava TI-malli.

– Molempien mallien varsiosa on uudelleenkäytettävä, ja siksi ekologinen. Steriilin kertakäyttökasetin asennus on helppoa, endoskopiatuotteiden junior tuotepäällikkönä toukokuussa aloittanut Joona Korhonen kertoo. Korhonen palvelee asiakkaita koko maassa.

Titaanisia klipsejä on kahta kokoa: medium-large ja small-medium. Titaani suojaa kehoa hylkimisreaktiolta. Isomman koon kasetissa klipsejä on kahdeksan ja pienemmässä 12. Challenger-klipsien etuna on niiden hyvä aseteltavuus.

– Klipsi sulkeutuu ensin kärjestä ja keskelle jää aukko, jonka ansiosta klipsiä voi liikutella sivusuunnassa parhaan mahdollisen paikan löytämiseksi. Lisäksi klipsien muoto estää kudoksen liukumisen klipsin sulkemisen aikana ja varren pyöriminen 360 astetta mahdollistaa asennuksen oikeassa kulmassa, Korhonen sanoo.

Kasetin viimeinen klipsi on värjätty siniseksi, jotta kirurgi tietää sen olevan viimeinen. Isojen toimenpiteiden aikana kasetteja voi kulua kahdesta kolmeen etenkin, jos verisuonet ovat herkästi vuotavia.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki