Kliinisesti tutkittua tehoa lääkkeelliseen pallolaajennukseen

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Kliinisesti tutkittua tehoa lääkkeelliseen pallolaajennukseen

B. Braunin uusi sirolimuusipinnoitettu (SCB) lääkepallo on ensimmäinen SCB-lääkepallokatetri, josta on julkaistu satunnaistettuja kliinisiä ISR- ja de novo -tutkimuksia.

SeQuent® SCB
Lääkepallojen käyttö antaa pitkäaikaisen suojan  uudelleentukkeutumista vastaan ja vähentää näin tarvetta kalliisiin uusintatoimenpiteisiin.

SeQuent® SCB -katetrin avulla hoidettavaan kohtaan saadaan kattava ja pitkäaikainen sirolimuusipitoisuus, mikä edistää verisuonen seinämän paranemista ja vähentää uudelleentukkeutumisen riskiä. Toimenpide vaatii vain yhden pallokatetrin laajennuksen. Hyvin liukuva, joustava ja matalaprofiilinen katetri on helppo viedä paikalleen.

Vaihtoehtona markkinoiden tutkituin lääkepallo SeQuent® Please NEO

Lopromidin ja paklitakselin yhteisvaikutukseen perustuvaa SeQuent® Please NEO -lääkepalloa on käytetty yli 25 000 potilaalle yli 20 maassa, ja siitä on tehty yli 110 julkaisua – enemmän kuin mistään muusta vastaavasta tuotteesta. Se on suunniteltu luumenin läpimitan laajentamiseen ja restenoosin ehkäisemiseen. 

SeQuent® SCB- ja SeQuent® Please NEO -lääkepallot mahdollistavat pallolaajennuksen tekemisen ilman implanttia. Ne lyhentävät operaation jälkeisen lääkehoidon tarpeen jopa neljään viikkoon, mistä on hyötyä etenkin vuotoriskipotilaille.

Tutustu SeQuent® SCB- ja SeQuent® Please NEO -lääkepallokatetreihin nettisivuillamme.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä sähköpostilla
B. Braun Medical Oy
Karvaamokuja 2b
00380 Helsinki