Käsihygieniaprojekti Meksikossa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Ammattimainen hygieniakonsepti

Integral Service of Hand Hygiene on B. Braun Meksikon hanke, jossa potilaiden infektiosuojaa parannetaan ja sairaalat hyötyvät lisääntyneestä tehokkuudesta. B. Braunin työntekijät näyttävät terveydenhuollon työntekijöille ja sairaalassa vierailijoille, kuinka turvallinen käsien desinfiointi toimii - vuorokauden ympäri, sairaalan osastoilla. Tätä ohjelmaa tukevat innovatiiviset teknologiat ja digitaaliset sovellukset; esimerkiksi sovellus, joka tallentaa käsihygienian oikeaoppisen noudattamisen, tai ohjelma, joka tallentaa automaattisesti käsien desinfiointiaineen kulutuksen reaaliajassa missä tahansa. B. Braun käynnisti kestävän kampanjan yhdessä Meksikon sosiaaliturvainstituutin kanssa (IMSS), joka on Latinalaisen Amerikan suurin terveydenhuoltoinstituutti.

„Tämän hankkeen avulla olemme voineet jakaa tietoa ja samalla jatkaa oppimista sekä myötävaikuttaa ihmisten terveyden edistämiseen estämällä infektioita ja pelastamalla ihmishenkiä.“

– Adolfo Pacheco Former, OPM divisioonapäällikkö

Vähemmän infektioita ja lyhyempi sairaalassaoloaika

Tulokset ovat vaikuttavia: 12 000 lääkäriä ja sairaanhoitajaa on koulutettu vuoteen 2021 mennessä, ja 115 000 potilasta ja heidän sukulaisiaan on saanut neuvontaa. 5000 sairaanhoitajaa koulutettiin black box:in avulla, joka käyttää UV-valoa osoittaakseen, mistä kohtaa käsiä ei ole desinfioitu. Sairaaloissa, joissa B. Braunin työntekijät suorittivat tämän koulutuksen, todettiin yli 50 prosenttia vähemmän infektioita. Samaan aikaan korkeampien hygieniastandardien johdosta keskimääräinen sairaalassa vietetty aika väheni 58 prosentilla. Tämän seurauksena sairaaloiden vuodekapasiteettia voidaan käyttää tehokkaammin ja työntekijöiden työtaakkaa vähentää.

Monivaiheinen konsepti osana Maailman terveysjärjestön (WHO) strategiaa

Hanke on ollut niin onnistunut, että B. Braun on laajentanut sen monivaiheiseksi konseptiksi ja toteuttaa sitä myös Brasiliassa ja Chilessä. Hanke on nyt osa Maailman terveysjärjestön (WHO) multimodaalista käsihygieniastrategiaa, joka pyrkii kestävään parannukseen infektioiden torjunnassa kaikkialla maailmassa. Konseptia tullaan tarjoamaan muissakin maissa. Yliopistollinen Erciyes sairaala Kayserissa, Turkissa ja Hospital Universitario Fundación Alcorcón sairaala Madridissa, Espanjassa käyttävät jo tätä liiketoimintamallia. Molemmat laitokset saivat arvostetun Hand Hygiene Excellence Award (HHEA) -palkinnon, jonka myöntämisestä vastaa erittäin arvostetun ja riippumattoman komission asiantuntijat paikan päällä tehdyn tarkastuksen jälkeen.