Koulutusta Kambodžassa ja Thaimaassa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Koulutuksella parempaa hoitoa

Monilla alueilla Kambodžassa ja Thaimaassa lääkinnälliset laitteet eivät ole ajan tasalla, hoitostandardeja ei juurikaan ole, ja sairaanhoitajat eivät usein ole riittävän hyvin koulutettuja päivittäiseen työhönsä. Vuodesta 2017 lähtien B. Braun on työskennellyt Saksan kansainvälisen yhteistyön yhdistyksen (GIZ) kanssa kehittääkseen jatkokoulutusohjelmia sairaanhoitajille tilanteen parantamiseksi. Pääpaino on potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten turvallisuudessa.

„Thaimaan terveydenhuollon työntekijöillä on edelleen aukko teoreettisen ja käytännön tietämyksen välilllä työturvallisuuden asianmukaisesta toteuttamisesta operatiivisesti. Paikallisen terveydenhuollon kumppanina toimiminen on esimerkki halustamme edistää Thaimaan paikallista terveydenhuoltojärjestelmää.“

– Sayan Roy, toimistusjohtaja, B. Braun Thaimaa

Kestävä koulutustoiminta tavoittaa myös syrjäiset alueet

Osana Saksan talousyhteistyö- ja kehitysministeriön develoPPP.de -ohjelmaa molemmat kumppanit tarkastivat ja tekivät muutoksia koulutusohjeisiin. Tämän perusteella B. Braun kehitti GIZ:n kanssa koulutusohjelmia sairaanhoitajille 201 sairaalasta. Vakiinnuttaaksemme paikan päällä tapahtuvan jatkuvan koulutuksen, olemme pätevöittäneet 148 paikallista kouluttajaa vetämään ohjelman yksittäiset koulutusmoduulit. Erityisesti tätä varten kehitetty verkko-oppimisjärjestelmä auttaa saavuttamaan jopa syrjäiset alueet. Ensimmäisten vuosien tulokset ovat vaikuttavia: yhteensä 2480 sairaanhoitajaa on saanut koulutusta, mukaan lukien 425 luokkahuonekoulutusta ja 1057 verkkokurssia Kambodžassa ja 998 sairaanhoitajaa luokkahuonekoulutuksessa Thaimaassa. Koulutusohjelma jatkaa terveydenhuollon kehittämistä molemmissa maissa kestävällä tavalla myös tulevaisuudessa.