Veden niukkuus Intiassa ja Espanjassa

Tuotteen pikahaku

Valitse kategoria tai alakategoria

Arvokas hyödyke: vesi

World Resources instuutin Water Risk Atlaksessa vesipulasta kärsivät alueet on merkitty tummanpunaisella - mukaan lukien Espanja ja Intia, joissa B. Braunilla on suuria tuotantolaitoksia. Vesi ei ole vain infuusioratkaisujemme pääkomponentti, vaan sitä tarvitaan tuotannossa myös sterilointiin ja jäähdytykseen. Asiantuntijat ovat vaatineet muutosta vedenkäyttöön jo vuosia, ja he korostavat, että veden kierto on tässä tärkeässä asemassa. B. Braunille tämä tarkoittaa erityisesti huomion kiinnittämistä veden kierrätykseen omissa tuotantolaitoksissa.

„Sovellamme selkeää ympäristönsuojelupolitiikkaa ja vähennämme luonnonvarojen kulutustamme mahdollisimman paljon. Tässä laitoksessa otimme käyttöön prosessit veden tehokkaaseen talteenottoon, joka on todettu merkittäväksi resurssiksi IV-ratkaisujemme tuotannossa.“

– Maria Carmen Rodriguez, Environmental Technical Manager

Aktiivinen vesihuolto ja veden kestävä käyttö

B. Braunin tehtaalla Rubíssä, Espanjassa, syötämme sterilointiprosessien jälkeen normaalisti viemärijärjestelmään johdetun veden takaisin tuotantosykliimme ja käytämme tätä käsiteltyä vettä jäähdytysprosesseihin. Näin voimme säästää noin 35 miljoonaa litraa vettä joka vuosi, mikä on 17,5 prosenttia veden kokonaismäärästä. Intiassa Bhiwadissa sijaitsevassa tehtaassamme puhdistamme jätevedet omissa järjestelmissämme, mikä säästää noin 65 miljoonaa litraa vettä vuosittain. Käytämme suurimman osan käsitellystä vedestä uudelleen heti tuotantoprosesseissamme. Käytämme loput vedestä viheralueidemme kasteluun välttääksemme makean veden liiallista kulutusta.